Abd Halal Ateia, printre cei mai bine pregătiți medici urologi din România

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 64 views

Abd Halal Ateia, printre cei mai bine pregătiți medici urologi din România

Abd Halal Ateia este medic primar urolog, având zeci de participări la conferințe și congrese științifice naționale și internaționale pe diferite problematici ale domeniului pe care este specializat (bolile prostatei, laparoscopie, disfuncții sexuale, continență etc.) în centre recunoscute precum Berlin, Hamburg, Istanbul, Montreal, Arnhem etc., ceea ce îl face unul dintre cei mai performanți medici urologi din România.

Dincolo de activitatea sa de pregătire și științifică, interesat fiind de a ajuta suferinzii de probleme ale aparatului urinar, Abd Halal Ateia a prezentat publicului larg, alături de Conferențiar Dr. Ambert Valentin, riscurile care pot fi depistate din timp prin controlul urologic anual, în cadrul celebrei emisiuni medicale TV Ce se întâmplă doctore, răspunzând diverselor întrebări adresate de jurnalistul moderator.

Certificări în Domeniul Prostatei

Abd Halal Ateia a participat la numeroase cursuri și conferințe dedicate problemelor prostatei, aprofundându-și cunoștințele în diagnosticarea și tratamentul cancerului de prostată și a altor boli asociate. Aceste participări nu doar că i-au oferit ocazia de a învăța cele mai noi tehnici și descoperiri în domeniu, dar i-au permis și să colaboreze cu specialiști de renume mondial, consolidându-și astfel abilitățile în acest domeniu crucial al urologiei. Mai jos enumerăm doar câteva dintre certificatele obținute de Abd Halal Ateia.

 • În 27 iunie, 2005, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la 6th International Consultation on New Developments in Prostate Cancer and Prostate Diseases, Paris.
 • În 25 iunie, 2005, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de credit pentru participare la activitatea educațională live intitulată Bone Health in Prostate Cancer: Diagnostic and Therapeutic Challenges, Paris.
 • În 16-18 ianuarie, 2009, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la 6th International Meeting of the European Society of Oncological Urology, Istanbul.

Certificări în Laparoscopie

Laparoscopia reprezintă o tehnică minim invazivă esențială în urologia modernă, iar Dr. Abd Halal Ateia a demonstrat o dedicare remarcabilă în perfecționarea acestei abilități. Prin participarea la multiple cursuri practice și teoretice, a reușit să își dezvolte competențele necesare pentru a efectua proceduri laparoscopice complexe, contribuind astfel la îmbunătățirea rezultatelor clinice ale pacienților săi.

 • În 6 aprilie, 2006, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la ESU/ESUT course – Hands-on course on laparoscopy, of the 21st Annual EAU Congress, Paris.
 • În 16-19 martie, 2005, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la cursul de formare practică – Laparoscopie, organizat în cadrul XXth Congress of The European Association of Urology, Istanbul.
 • În 7 aprilie, 2006, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la ESU course – Ultrasound for the urologist – TRUS and TRUS guided biopsies, 21st Annual EAU Congress Paris.

Certificări în Disfuncții Sexuale

Problemele legate de disfuncțiile sexuale sunt o componentă semnificativă a sănătății urologice, iar Dr. Abd Halal Ateia s-a dedicat aprofundării acestui subiect pentru a oferi cele mai bune soluții pacienților săi. Participările la cursuri și congrese de prestigiu au facilitat accesul la cele mai noi tratamente și terapii, consolidându-i astfel poziția de expert în acest domeniu.

 • În 16 martie, 2005, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la CME Satellite Symposium Lighting the Way to Reliable Erectile Dysfunction Therapy, Istanbul.
 • În 25-28 noiembrie, 2007, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la 10th Congress of the European Society for Sexual Medicine, Lisbon.
 • În 22 martie, 2007, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la European School of Urology course – Office Management of Male Sexual Dysfunction, 22nd Annual European Association of Urology Congress, Berlin.

Certificări în Incontinență și Alte Probleme Urologice

Gestionarea incontinenței și a altor probleme urologice necesită o abordare complexă și bine fundamentată. Dr. Abd Halal Ateia a participat la diverse cursuri și conferințe pentru a-și îmbunătăți cunoștințele în acest domeniu, asigurându-se că este la curent cu cele mai recente tehnici și proceduri pentru a oferi îngrijiri de calitate pacienților săi.

 • În 2005, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de Membru pentru anul 2005 la International Continence Society ICS.
 • În 30 august, 2005, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la Workshop 23 part I, Pelvic Floor Ultrasound, 35th Annual Meeting of the International Continence Society, Montreal.
 • În 31 august-2 septembrie, 2005, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la 35th Annual Meeting of the International Continence Society, Montreal.
 • În 2006, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la 21st Annual European Association of Urology Congress, Paris.
 • În 22 martie, 2007, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la ESU Course – Update on stone disease, 22nd Annual EAU Congress Berlin.
 • În 21-24 martie, 2007, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la 22nd Annual EAU Congress, Berlin.
 • În 7 aprilie, 2006, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la European School of Urology course – Vaginal surgery for urologists, 21st Annual European Association of Urology Congress, Paris.
 • În 16-19 martie, 2005, Abd Halal Ateia a obținut Certificatul de participare la XXth European Association of Urology (EAU) Congress CNR, Istanbul.

Prin aceste certificări, Dr. Abd Halal Ateia își demonstrează angajamentul pentru excelență în urologie și pentru o educație medicală continuă, fiind un specialist de renume în domeniul său.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.