1,7 milioane de oameni au venit la mitingul electoral al lui Erdogan de la Istanbul

0 Comentariu 176 views

Cu doar o săptămână înaintea alegerilor generale turcești, candidații la președinție își desfășoară în continuare mitingurile.

Președintele în funcție, Recep Tayyip Erdogan, candidatul Alianței Populare, a fost prezent duminică după-amiază la un miting organizat de partidul său, AKP, pe aeroportul Ataturk, conform Haber Turk TV.

Erdogan a furnizat detalii despre numărul de persoane care au participat la miting, declarând: “Adorăm Istanbulul. Am ajuns la președinție pornind de aici. Acum suntem din nou pe drum alături de voi. Mi s-a furnizat cifra oficială: 1.700.000 de oameni”. Președintele turc a exprimat și afecțiunea sa specială pentru capitala economică a țării, afirmând: “Istanbul, vă salut fiecare stradă, cartier și deal în parte. După cum spune poetul, dacă nu iubim Istanbulul, ce știe inima despre iubire? Istanbulul nu este doar un oraș delimitat de granițele sale.”

În cadrul mitingului, Erdogan a făcut câteva declarații importante. Printre altele, a menționat că în cei 21 de ani de guvernare, partidul său a reușit să tripleze venitul național al Turciei, asigurând locuri de muncă și alimente pentru 21 de milioane de persoane.

Cel mai important contracandidat al lui Erdogan în alegerile prezidențiale din 14 mai este Kemal Kilicdaroglu, candidatul unic al opoziției din „Alianța Populară”.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.