Soluții rapide să repari maioneză tăiată

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 77 views
Maioneza

Există 3 metode simple folosite de bucătarii șefi pentru a repara maioneza tăiată. Prima și cea mai simplă soluție este să pui deoparte maioneza tăiată și să folosești un alt gălbenuș pentru a începe o maioneză nouă, adăugând o linguriță de muștar la început și turnând uleiul în fir subțire. Când noua maioneză este bine legată, adaugă treptat câte o lingură sau două din maioneza tăiată, omogenizând bine amestecul.

O altă soluție este să adaugi o linguriță sau două de apă fierbinte și să amesteci energic maioneza tăiată, după ce s-a tăiat din cauza utilizării prea mult ulei sau a adăugării prea multă apă.

O a treia soluție este să amesteci un nou gălbenuș cu o lingură de apă și să adaugi maioneza tăiată treptat, amestecând continuu. Această soluție este ideală pentru a salva maioneza care a fost tăiată prin adăugarea prea puțină zeamă de lămâie.

Indiferent de soluția aleasă, important este să amesteci în continuare maioneza tăiată și să adaugi ingredientele necesare treptat, pentru a obține o maioneză fină și bine legată.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.