Soluții rapide să repari maioneză tăiată

by Redactor Alexandru Razvan
0 comment
Maioneza

Există 3 metode simple folosite de bucătarii șefi pentru a repara maioneza tăiată. Prima și cea mai simplă soluție este să pui deoparte maioneza tăiată și să folosești un alt gălbenuș pentru a începe o maioneză nouă, adăugând o linguriță de muștar la început și turnând uleiul în fir subțire. Când noua maioneză este bine legată, adaugă treptat câte o lingură sau două din maioneza tăiată, omogenizând bine amestecul.

O altă soluție este să adaugi o linguriță sau două de apă fierbinte și să amesteci energic maioneza tăiată, după ce s-a tăiat din cauza utilizării prea mult ulei sau a adăugării prea multă apă.

O a treia soluție este să amesteci un nou gălbenuș cu o lingură de apă și să adaugi maioneza tăiată treptat, amestecând continuu. Această soluție este ideală pentru a salva maioneza care a fost tăiată prin adăugarea prea puțină zeamă de lămâie.

Indiferent de soluția aleasă, important este să amesteci în continuare maioneza tăiată și să adaugi ingredientele necesare treptat, pentru a obține o maioneză fină și bine legată.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Leave a Comment

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citește mai mult