Primul serial Romanesc de pe Netflix. Pup-o, mă 3!

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 165 views

Dacă ești în căutarea unui serial comedie pentru a-ți petrece timpul liber, atunci trebuie să vezi “Pup-o ma”, care a fost lansat recent pe platforma Netflix. Acest serial de televiziune a fost inițial difuzat de Prima TV anul trecut și este o continuare a filmului cu același nume.

Serialul are opt episoade, fiecare cu o durată de aproximativ 30 de minute, ceea ce îl face ușor de urmărit. În plus, distribuția este una de excepție, incluzând personaje precum Alin Panc, Alexandru Pop, Laura Cosoi, Madalina Anea, Ioana Picos, Maria Georgiana Vacariu, Roxana Condurache si multe alte nume sonore.

“Tică (Alin Panc) şi Horică (Sandu Pop), sunt, în sfârşit, stăpânii stânei şi se cred o partidă pentru orice femeie. Însă soarta le pregăteşte noi surprize, asa că Tică şi Horică ajung…vedete la TV, într-un show ce se numeşte “Înfruntarea bacilor”. 8 tinere frumoase intră în competiţie pentru inima celor doi, pentru premiul de 50.000 de euro şi titulatura de Băciţa anului.”

sursa: cinemagia.ro

Serialul este plin de umor și momente comice, care te vor face să râzi în hohote. În plus, distribuția face o treabă excelentă în a da viață personajelor și în a crea o atmosferă plină de energie și divertisment.

“Pup-o ma” este un serial perfect pentru toți cei care caută o comedie bună și o poveste amuzantă. Fiecare episod este plin de surprize și de momente care te vor face să te simți bine și să uiți de stresul cotidian.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui serial comedie de calitate, “Pup-o ma” este cu siguranță o alegere excelentă. Acesta este disponibil acum pe Netflix, astfel încât să îl poți urmări în orice moment și oriunde ai fi. Nu trebuie decât să te așezi confortabil și să începi să te distrezi!

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.