Netflix a reuds abonamentul “BASIC” la 4,99 euro. Poti vedea pe un singur dispozitiv!

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 145 views
netflix

Netflix, una dintre cele mai populare platforme de streaming video din lume, a decis să micșoreze prețul abonamentului de bază (planul Basic) în România. Această decizie vine în contextul în care compania se confruntă cu o creștere a concurenței din partea altor platforme de streaming video precum HBO GO, SkyShowtime sau Disney+.

Astfel, utilizatorii din România care au ales planul Basic nu vor mai plăti 7,99 euro, ci doar 4,99 euro lunar. Noua reducere de preț a fost deja afișată pe site-ul Netflix și a intrat în vigoare începând cu data de 13 februarie, la ora 20:00.

Planul Basic oferă utilizatorilor acces la întreaga bibliotecă Netflix, dar poate fi folosit doar pe un singur dispozitiv în același timp. În timp ce utilizatorii planului Standard pot urmări conținutul Netflix pe două dispozitive simultan și beneficiază de o calitate a imaginii mai bună, utilizatorii planului Premium pot urmări conținutul Netflix pe până la patru dispozitive simultan și beneficiază de o calitate a imaginii și sunetului ultra HD.

image 1
Preturi Netflix Martie 2023

Deși reducerea de preț se aplică doar la planul Basic, utilizatorii care doresc să beneficieze de avantajele planurilor Standard și Premium pot opta în continuare pentru acestea la prețurile obișnuite.

Această decizie de a micșora prețul abonamentului de bază în România este o mutare strategică pentru Netflix, care dorește să-și mențină poziția de lider pe piața de streaming video din România. În ultimii ani, compania a investit foarte mult în producția de conținut original, inclusiv seriale, documentare și filme, și a făcut eforturi pentru a-și extinde baza de abonați în întreaga lume.

Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți competitori au intrat pe piața de streaming video și oferă conținut atractiv la prețuri competitive. Această reducere de preț poate fi văzută ca o încercare de a atrage noi abonați și de a păstra pe cei existenți.

În concluzie, reducerea prețului abonamentului de bază este o veste bună pentru utilizatorii Netflix din România, care vor putea să se bucure de întreaga bibliotecă Netflix la un preț mai accesibil. De asemenea, această mișcare strategică poate ajuta Netflix să-și mențină poziția de lider pe piața de streaming video din România și să-și extindă baza de abonați.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.