Partidul Național Stânga Românească – mesaj de condoleanțe pentru dispariția fostului Ministru de Interne Doru Viorel Ursu!

de Florian
0 Comentariu 219 views

Partidul Național Stânga Românească prin Prim-Vicepreședintele formațiunii politice Comisar șef de Poliție (r) Petrică Dima a transmis un mesaj de condoleanțe cu ocazia dispariției fulgerătoare a fostului Ministru de Interne Doru Viorel Ursu.

Redăm textul comunicatului:

„Dispariția Domnului Ministru Doru Viorel Ursu îndurerează atât actualele cadre din Poliția Română cât și pe cei care sunt astăzi în rezervă. Eram tânăr ofițer de Poliție când Ministrul de Interne Doru Viorel Ursu a reformat din temelii instituția, a înființat Academia de Poliție, a înființat Liceele de Poliție din Buzău și Ploiești, a reînființat Jandarmeria Română. Toate astea au fost posibile într-un timp scurt, dar complicat ca evenimente, perioada iunie 1990-octombrie 1991.

Doru Viorel Ursu s-a implicat în activitatea parlamentară, a administrației locale și în politica externă românească.

Magistrat militar, avocat de excepție, cadru didactic, a sădit pasiunea pentru Drept, aplicarea și respectarea legii, în inima și rațiunea tutuor celor care în diferite momente ale vieții l-au cunoscut!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Comisar-șef  de Poliție (r) Avocat Petrică Dima

Prim-Vicepreședinte al Partidului Național Stânga Românească”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.