Incident la Avrig, Sibiu! Lider local al Partidului SOS România lovit cu mașina!

de Florian
0 Comentariu 124 views

Partidul SOS România face apel la fair-play în campania electorală. Astfel, Partidul SOS România  anunță faptul că Presedintele filialei SOS AVRIG, județul SIBIU, a fost lovit cu mașina în timp ce strângea semnături pentru depunerea listelor de candidați la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Conform Bună Ziua Iași, liderul SOS România senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă a declarat că  liderul organizației Avrig a Partidului S.O.S. România și vicepreședintele S.O.S. România Filiala Județeană Sibiu,  Gabriel Oprişcan, a fost lovit intenționat cu autovehiculul de Nicolae Constantin, membru PNL:

„În urma acestei agresiuni cu intenții criminale, Gabriel Oprişcan a fost transportat de SMURD în stare gravă, fiind supus unei investigații medicale complexe.

Atacul s-a petrecut pe strada principală din Avrig, în văzul tuturor, iar Gabriel Oprișcan a fost agresat pentru că strângea semnături pentru Partidul S.O.S. România la alegerile locale. Atacul a avut loc după mai multe ameninţări verbale din partea lui Nicolae Constantin, menite să descurajeze victima să mai strângă semnături pentru partidul S.O.S. România.

Acest atac direct se înscrie în seria atacurilor la adresa Partidului S.O.S. România, foarte multe dintre corturile pentru strângere de semnături ale partidului fiind vandalizate, incidente care au fost raportate Poliţiei, doar că Poliția nu a găsit vinovaţii.

Atacurile la adresa Partidului S.O.S. România nu se mai limitează la ameninţări şi atacuri la bunurile partidului, ci au trecut la următorul nivel, cu atacuri la adresa integrităţii fizice a membrilor S.O.S. România.

Solicit autorităţilor române să iasă din logica ordinelor politice şi să investigheze corect acest atac care reprezintă o tentativă de omor și care arată încercarea PNL de a împiedica exercitarea drepturilor electorale, de a intimida şi de a speria susţinătorii partidului S.O.S. România.

PNL a devenit partidul criminalilor şi îşi trimite membrii să omoare efectiv reprezentanții Partidului S.O.S. România. Solicit o reacție imediată din partea liderilor acestui partid, să anunțe dacă își asumă asemenea acțiuni criminale. Cine este acum partid extremist? Nu cumva PNL-ul care se dedă la asemenea tentative de omor?”

Partidul Național Liberal Sibiu nu a comentat acuzațiile, ultima postare de pe pagina de Facebook a PNL Sibiu fiind o înregistrare a liderului PNL Nicolae Ciucă, la B1TV din 14 aprilie.

Sursa foto: Pixa Bay

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.