Kim Jong Un a ajuns în Rusia!

de Florian
0 Comentariu 36 views

Kim Jong Un a ajuns în Rusia. Trenul lui blindat a ajuns de dimineață la frontiera Rusiei și s-a îndreptat spre o zonă de unde, presa internațională citată de Pro TV estimează că  întrevederea cu Vladimir Putin ar putea avea loc la Cosmodromul Vostochny, centrul spațial de lansare, aflat în Extremul  Orient rus.

Trenul blindat verde a fost folosit și de tatăl și de bunicul  lui Kim Jong Un și este în permanență încadrat de elicoptere care îi asigură deplasarea în mod sigur. Trenul blindat are saloane, săli de conferință, birouri, spații de cazare și merge cu circa 60 km/h, o viteză mare dată fiind greuatea dată de blindajul care-l face imbatabil la un atac cu proiectile de artilerie sau atacuri aeriene.

Coreea de Nord ar putea solicita, subliniază Pro TV, cooperarea cu Rusia pentru propriul său program spațial. Care, la sfârșitul lunii trecute, a eșuat pentru a doua oară să plaseze un satelit spion pe orbită.

Moscova ar puteaa să trimită alimente și medicamente la Phenian deoarece țara are probleme cu hrana și medicamentele care sunt raționalizate.

În schimb, apreciază analiștii, Phenianul are un stoc mare de proiectile de artilerie dar și rachete care ar fi compatibile cu armele din epoca sovietică, iar Pro TV estimează că Rusia ar putea primi acest tip de muniție de la Phenian.

Sursa foto: Hotnews.ro

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.