Dorian Popa este „single”! Oare e începutul problemelor pentru cunoscutul influencer?

de Florian
0 Comentariu 59 views

Dorian Popa este muzician și influencer. S-a scris că promova chiar instituții de învățământ superior, ceea ce era un plus pentru el și evident, pentru cei promovați. Dorian Popa nu păruse să aibă probleme, dar incidentul de la Domnești când a fost prins și testat pozitiv la cannabis, urmat de confirmarea testului și de către analizele INML a deschis larg „arhiva” vieții sale.

De o lună, el și partenera sa alături de care a trăit 11 ani (fără acte, dar discret, fără scandal), care în mediul on-line apare ca „Babs” nu mai formează un cuplu.

Evident, nimeni nu știe ce anume a dus la acest deznodământ, dar, dacă zvonurile cu drogurile s-au confirmat, ce șanse sunt ca și alte „bârfe” de cafea sau on-line să nu fie confirmate total sau parțial?

Oare un om ca Dorian Popa are probleme? Vedem cum mulți plâng sau deplâng soarta unor vedete de la Irinel Columbeanu, Mălina Olinescu, Mădălina Manole și alții. Oare vom mai afla alte lucruri? În mod clar episodul recent va fi o cumpănă cum se zice în limbaj „horoscopistic” așa..

Sursa foto: Kiss FM

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.