Delta Fest pe 1-3 iulie 2024! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 34 views

Green Dolphin Camping anunță Delta Fest pe 1-3 iulie 2024.

Organizatorii au scris pe Facebook:

„Vino să participi la Delta Fest intre 1 – 3 Iulie. Te așteptăm cu cursuri de muzică, concerte folk și activități de agrement pe plaja Mării Negre.
Rezervă o vacanță acum!

Te invităm să participi la Delta Fest, evenimentul nostru special, unde vei avea ocazia să te bucuri de cursuri de muzică, concerte folk și activități de agrement pe plajă.

La Delta Fest vei putea să participi la cursuri de muzică, vei avea parte de concerte live de folk şi vei fi captivat de sunetele melodioase ale chitarelor şi de versurile care îți vor aduce bucurie și emoție (mai old school, aşa .

În timpul liber, te poți relaxa pe plaja frumoasă din Sfântu Gheorghe, te poți bucura de o excursie cu barca pe canalele bogate în floră şi faună sau te poţi relaxa pur și simplu sub soarele blând de iunie.

Acest eveniment îți oferă o oportunitate unică de a te conecta cu muzica, natura și oamenii pasionați de artă și aventură. Indiferent dacă ești un muzician experimentat sau pur și simplu îți dorești să te relaxezi și să te distrezi, te vei simți binevenit la Delta Fest!

Nu rata șansa de a te alătura comunității noastre muzicale în Delta Dunării! Înscrie-te acum la Delta Fest și pregătește-te să trăiești cât pentru o vară.”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.