BMW a venit cu automobilul blindat „i7 Protection” care a întors toate capetele la Salonul Auto de la Munchen

de Florian
0 Comentariu 148 views

Se știe că automobilele blindate au avut mare priză la gangsteri și vedete. Al Capone a avut un automobil blindat Citroen care a fost confiscat și a ajuns în folosința Președintelui SUA Franklin Delano Roosevelt pentru că la acea vreme SUA nu puteau cumpăra de peste Ocean din Europa un astfel de automobil.

De data asta, la Salonul Auto Internațional de la Munchen, vedeta blindatelor auto a fost un sedan de la BMW, numit „i7 Protection”.

Johannes Lacher, purtător de cuvânt BMW a declarat, citat de Pro TV „E primul vehicul blindat din clasele de protecție VR9 și VR10 care e sută la sută electric. Avem un BMW serie 7, dar care are un nucleu creat pentru a proteja. Acest înveliș blindat îi protejează pe cei aflați înăuntru în cazul unui atac armat sau în cazul unei explozii”.

i& Protection de la BMW este un automobil electric pe care gigantul auto german vrea să-l propună șefilor de state, guverne, oficialilor și vedetelor.

Sursa foto: BMW Press

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.