Marina Almășan, interviu pentru Rador: ” Legat de prezentatori și invitați permanenți, ne păstrăm „bateria de aur“!„Rivalii” vor avea un sezon de… corazón!”

de Florian
0 Comentariu 68 views

A început numărătoarea inversă pentru ”Rivalii”, emisiunea produsă și prezentată de Marina Almășan. Prima ediție, deja filmată, va ajunge în casele noastre sâmbătă 21 octombrie, ora 15.00.

Intervievată de Rador, producătoarea Marina Almășan a declarat:

„„Rivalii” vor avea un sezon de… corazón! Vizând în special publicul de familie, ne vom axa preponderent pe problemele de suflet ce amprentează, până la urmă, viața fiecăruia. Printre noi există obligatoriu unii care se îndrăgostesc, suferă din dragoste, au căsnicii fericite sau divorțuri răsunătoare, se judecă prin tribunale, își împart averile și copiii, se împacă sau ceartă cu soacrele, își scriu scrisori de dragoste sau își înșeală partenerii, se îndrăgostesc la batrânețe sau iubesc simultan mai mulţi parteneri. Toate aceste lucruri, firești sau mai puțin firești, vor intra sub lupa „Rivalilor”. Rivalii vom fi, de fapt, eu şi Dan, care vom avea păreri contradictorii, având fiecare susținătorii săi, în rândul invitaților emisiunii sau al „guralivilor” spectatori din gradene.

Legat de prezentatori și invitați permanenți, ne păstrăm „bateria de aur“ din sezonul trecut ( pe Dan – ca și coprezentator, Costin și Raluca – asistenţii noștri, charismaticul psiholog Matei Stănculescu și tenacele avocat Adrian Cuculis, lor adăugându-li-se, în acest nou sezon, ca „new entry”, celebrul medic Bebe Mihăescu, spumos și foarte bine pregătit, așa cum îl știu dintotdeauna telespectatorii.

Experiența mea de viață va juca, cu siguranță, un rol important, atât în alegerea temelor, cât și în „punerea lor în pagină”: am trecut și prin căsnicii şi prin divorțuri, am fost și mamă, dar și mamă-singură, am avut şi soacre și voi fi la rându-mi soacră, am făcut și greșeli, dar am simțit și trădarea aproapelui, sunt un om care nu contenește niciodată să iubească și să creadă în iubire. Prin urmare, „nimic din ce e omenesc nu-mi este străin” – ca să copiez clasicii. Iar experiența de viață este mai puternică decât orice tratat de specialitate şi sunt gata s-o pun în slujba acestui nou sezon al emisiunii.

Platoul îşi va păstra configurația: zona de dilalog VIP, colțul prihologului, pupitrul de comandă – unde vom „butona” eu şi Dan, gradenele pline ochi cu spectatori, „gestionaţi” cu iscusință de Raluca și Costin, şi, evident, scena, unde se vor produce artiști îndrăgiți de ieri şi de azi.

În zilele noastre puține mai sunt lucrurile „cu vechime”. Mă bucur că formatele mele rezistă ani de zile, asta înseamnă că încă nu mi-am tocit flerul de a le oferi telespectatorilor ceea ce vor să vadă. Reacțiile sunt, evident, pozitive, altfel aș fi încercat o schimbare de macaz. Ceea ce mă amuză însă (și mi se pare, într-un fel, chiar emoționant!) este că, pe stradă, lumea continuă să mă asocieze, iată, după 30 de ani, tot cu „Ceaiul de  la ora 5”! Chiar dacă unora li se pare, poate, banal acest lucru, pentru mine e un semn cert că nu am trecut prin televiziune precum gâsca prin apă!

Cea mai amuzantă și tristă totodată fază a fost aceea că, în sezonul trecut am prezentat emisiunea…”într-un picior”! Mi-am fracturat glezna și am petrecut o lună-n gips, lucru care nu m-a ținut însă departe de platoul de filmare. Chiar si așa, înfășurându-mi gipsul într-o șosetă neagră, am „combătut” la filmări. Mai trist a fost că o singură pereche de pantaloni din șifonierul meu era suficient de largă, pentru a o îmbrăca peste gips (și culmea! Erau blugii pe care îi purtam, de regulă, când mergeam la piată, în Obor!), așa că o luna întreagă am combătut în aceeași pereche de pantaloni, doar bluzele mi le schimbam. Pentru o femeie, acest detaliu nu e chiar confortabil!”

Sursa foto: Rador

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.