Gala Caritabilă ”Oameni și minuni de Crăciun” ediția a IIa, 22 noiembrie! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 83 views

Gala Caritabilă ”Oameni și minuni de Crăciun” ediția a II- va avea loc pe 22 noiembrie, ora 18.30, la Camera de Comerț și Industrie a României.

Organizatorii au scris pe Facebook:

„Avem deosebita plăcere să te invităm miercuri, 22.11.2023 de la ora 18.30 la Gala Caritabilă ”Oameni și minuni de Crăciun” ediția a IIa, organizată de asociația Voluntarul din Noi. Îi avem alături de noi pe Ana-Maria Nicolae și Andrei Dunuță cu care dicutăm despre Cum să facem CSR la modul neconvențional.

Soprana Ana Cebotari ne încântă cu vocea ei extraordinară, iar Claudiu Cîrțînă aduce vocea puternică de radio în moderarea evenimentului. Atmosfera de sărbătoare se menține cu surprize, tombola specială și licitații.
Alătură-te celor 150 de participanți și fii parte din echipa noastră de spiriduși voluntari în acest an! Împreună, vom aduce bucuria Crăciunului în casele copiilor sprijiniți de campania “Fii voluntar pentru năzdrăvanii Moșului” și “Sprijin 365”. Știm cât de important pentru ei să aibă o masă festivă și resursele necesare pentru educație. De aceea suntem alături de ei în fiecare lună. Prin eforturile noastre, oferim copiilor șansa la o educație de calitate și speranța unui viitor mai strălucitor. Să fim împreună, să aducem magia Crăciunului și să construim un viitor mai bun pentru acești copii!
Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.