Festivalul Vinului Moldovei -17 septembrie 2023, București! Vezi programul manifestării!

de Florian
0 Comentariu 857 views

Iubitorii vinurilor molodevenești pe care așa frumos le lăuda Mihail Sadoveanu în Hanu Ancuței, în romanele istorice unde descria aventurile gastronomice ale Abatelui de Marenne (pe atunci, Republica Moldova era una cu Moldova actuală din România, cu Bugeacul, Bucovina și Herța din Ucraina), pot merge pe 17 septembrie 2023, pe Șoseaua Kisselef din București la Festivalul Vinului Moldovei.

Organizatorii au scris pe pagina evenimentului, de pe Facebook:

„Pe Bulevardul Kiseleff, în inima capitalei, înconjurat de natură, este locul în care este celebrată tradiția celei mai dragi licori bahice de peste Prut. Aici vinul, muzica și cultura Republicii Moldova se îmbină într-un eveniment unic, dedicat pasionaților îndrăgitei băuturi.

Fiecare participant are posibilitatea de a degusta vinuri pe alese și de a cumpăra produsele preferate din zona de shop a festivalului. Reducerile atractive și prezența pe raft a produselor indisponibile în comerțul obișnuit, reprezintă doar câteva dintre surprizele care vor încununa acest eveniment.

Muzica live este asigurată de artiști notorii precum Irina Rimes & The Motans, descoperă și tu zona de food trucks ofertantă și spațiile de relaxare potrivite unui weekend de poveste.”

Vor fi reprezentate 44 crame, peste 1000 de sticle distincte și sunt pregătite peste 250 000 degustări.

Sursa foto: myconnector.ro/Facebook/Wikipedia

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.