După Xi și Erdogan, Kim Jong Un vine să discute cu Vladimir Putin

de Florian
0 Comentariu 253 views

Pro TV, citând surse externe apropiate de agențiile de presă asiatice scrie că liderul Coreii de Nord, Kim Jong Un va merge cu un treb blindat să îl viziteze pe Vladimir Putin. După liderii chinez și turc, iată că un alt prieten al lui Putin vine să îl viziteze.

Călătoria planificată va avea loc, scrie Pro TV,  în contextul în care Rusia discută despre desfășurarea unor exerciții militare comune cu Coreea de Nord. Ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, a încercat, în cadrul unei vizite în Coreea de Nord, să convingă Phenianul să vândă muniție de artilerie Rusiei.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe pe probleme de securitate națională, John Kirby,  scrie Po TV. a declarat la 30 august că Statele Unite sunt îngrijorate de faptul că negocierile privind armele dintre cele două țări avansează în mod activ.

Ieri au eșuat negocierile Putin-Erdogan privind acordul cerealelor transportate pe Marea Neagră, Rusia acuzând Occidentul de situația creată, adică acceptând cerealele ucrainene și dând arme Kievului, Occidentul alimentează războiul din Ucraina.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.