Disney în concert, 13 octombrie 2024 , la Sala Palatului! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 109 views

IaBilet.ro te invită la un Concert Dinsey la București pe 13 octombrie 2024!

Organizatorii au scris pe Facebook:

„Disney în Concert “Momente Magice” aduce farmecul poveștilor preferate la Sala Palatului

Într-o seară magică, pe data de 13 octombrie, începând cu ora 18:30, Sala Palatului va răsuna de melodii, proiectii cu desenele preferate și emoții în cadrul unui eveniment de excepție: Disney în Concert “Momente Magice”.

Vă așteptăm in minunata lume Disney alături de: Alina Sorescu, Dalma Kovacs, Julie Mayaya, Florin Ristei, Liviu Teodorescu, Vlad Miriță ce vor prinde viata in acopaniamentul orchestrei simfonice “Valahia” sub bagheta dirijorului Matthew Freeman de la BBC Earth Orchestra. Cu tradiție în aducerea în prim-plan a celor mai îndrăgite povești și personaje Disney, acest concert promite să transforme Sala Palatului într-o lume a magiei și a viselor. De la clasicii îndrăgiți precum “Cenușăreasa”, “Frumoasa și Bestia”, până la hiturile recente precum “Frozen” sau “Moana”, fiecare piesă va readuce în sufletele spectatorilor emoțiile și bucuria copilăriei.

Fiecare artist aduce propria sa notă de talent și farmec in cadrul acestui spectacol magistral. De la vocile puternice și sensibile ale soliștilor precum Alina Sorescu și Liviu Teodorescu, până la interpretările pasionale ale lui Florin Ristei, Julie Mayaya sau Vlad Mirita publicul va fi captivat de fiecare detaliu al acestui eveniment de excepție.

Orchestra simfonică “Valahia” va fi marea acompaniatoare a serii, aducând muzica Disney la viață cu armoniile sale magice și subtile. Sub bagheta talentată a dirijorului Matthew Freeman Sala Palatului va deveni un adevărat regat al melodiilor și al bucuriei.

Disney în Concert “Momente Magice” este un eveniment ce nu trebuie ratat de niciun iubitor al poveștilor Disney sau al muzicii de calitate. Biletele se pot achiziționa online de pe Iabilet.ro sau de la punctele de vânzare autorizate.

Primele o suta de bilete de la fiecare categorie de pret vor beneficia de o reducere de 20%.”

Sursa foto: IaBilet.ro

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.