Delegație greacă la Ploiești, prin implicarea deputatului UER Dragoș Gabriel Zisopol!

de Florian
0 Comentariu 76 views

În perioada 21 – 24 martie 2024, la invitația Uniunii Elene din România, se află în în municipiul Ploiești o delegație alcătuită din înalți reprezentanți ai mediului politic și cultural din Grecia și Cipru.

Pe Facebook, UER a scris:

„Vineri, 22 martie 2024, la inițiativa domnului Dragoș Garbriel Zisopol, Președintele și deputatul Uniunii Elene din România, a avut loc la sediul Primăriei municipiului Ploiești întâlnirea dintre delegația eleno-cipriotă cu reprezentanții Primăriei (domnul Primar Andrei Volosevici, domnul Viceprimar Daniel Nicodim), ai Universității Petrol-Gaze Ploiești (domnul rector prof. dr. ing. Alin Diniță și domnul prof. Dr.ing. Mihail Minescu), ai Camerei de Comerț și Industrie Prahova (domnul Președinte Aurelian Gogulescu, doamna Director General Georgeta Șerban).
Cu acest prilej, s-au încheiat acorduri de colaborare între Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Universitatea Națională Politehnică din Atena și Universitatea Atica de Vest precum și alte discuții dintre oamenii de afaceri străini cu Camera de Comerț și Industrie Prahova.
Din cadrul delegației eleno-cipriotă au făcut parte: doamna Maria Tsakiri, Profesor la Universitatea Politehnică Națională din Atena, domnul Georgios Hloupis, Profesor la Universitatea Atica de Vest, directorul Laboratorului Științific pentru Sisteme de anduranță și infrastructură durabilă, doamna Liana Sakelliou, poet, profesor la Catedra de Limba și Literatura Engleză a Universității din Atena, domnul Hristos Karapiperis, Guvernatorul secției AHEPA din Grecia, domnul Konstantinos Varsamis, Membru al Consiliului Director al AHEPA și fost Guvernator al secției din Grecia al AHEPA, domnul Dinos Toumazos, co-fondator al grupului Τhink Τank „agora-dialogue”, domnul Andreas Morfitis, Președintele Institutului pentru Migrație și Politică Demografică din Cipru, Membru al Consiliului Director al Centrului Cipriot pentru Studii, Consilier la primăria din Ammohostos, doamna Angela Bratsou, traducător, doamna Mariana Conduraru, traducător, Președinte Asociația de prietenie Eleno-Română „Sfinții Constantin și Elena” din Aspropyrgos”.

Sursa foto: UER

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.