De pe 30 noiembrie, Severinul intră în magia sărbătorilor de iarnă! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 139 views

Municipiul Drobeta Turnu Severin va demara de Ziua Sfântului Andrei celebrarea Sărbătorilor de Iarnă. Pe Facebook, Primăria a postat următorul mesaj:

”DE PE 30 NOIEMBRIE INTRĂM ÎN ATMOSFERA MAGICĂ A SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ
Veți descoperi personaje de poveste, marionete gigant, figurine de basm și ornamente care ne vor transforma orașul într-un colț de poveste, din care, bineînțeles, nu poate lipsi întâlnirea emoționantă a copiilor cu Moș Crăciun!
Tot de joia viitoare, Scena Crișan se va umple de voie bună și muzică festivă, cu un spectacol special susținut de Cleopatra Stratan și Edward Sanda, eveniment ce va marca pornirea iluminatului festiv în oraș.
Orășelul Copiilor se deschide oficial pe data de 2 decembrie la ora 16.00 cu un concert minunat susținut de Gașca Zurli, în fața Palatului Culturii Teodor Costescu. Până pe 22 decembrie, Căsuța lui Moș Crăciun, amplasată în Sala Gheorghe Anghel a Palatului Culturii, va fi locul în care cei mai mici dintre severineni vor găsi numeroase surprize.
Vă așteptăm să împărtășim împreună bucuria sărbătorilor și să creăm amintiri de neuitat în orașul nostru!
Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.