Aplicație MAE pentru turiști!

de Florian
0 Comentariu 49 views

MAE de la București a lansat aplicația „Călătorește în siguranță”. Aceasta poate fi descărcată în telefonul mobil. scrie Pro TV.

Aplicația informaţii despre ţara în care  se călătorește. Turiștii pot fi alertați în cazul în care apar situații speciale în țara respectivă. De asemenea, de pe telefon poate fi alertată cea mai apropiată misiune a României în caz de urgență sau se poate afla rapid care sunt procedurile în cazul unui accident, a unei îmbolnăviri sau a pierderii actelor, scrie Pro TV.

Marius Epure, care este  broker auto a declarat pentru Pro TV:

„Polițele CASCO emise pentru asigurați din România, validează pentru aceleași riscuri și în afara României, adică în Europa, inclusiv Turcia. Excepțiile sunt similare cu excepțiile din România, excepție făcând franșizele. La daună totală, furt total, pot fi franșize mai mari în afara țări”.

Răzvan Pascu, consultant în turism, a declarat pentru Pro TV:

 „Dacă sunteți într-o călătorie într-o țară europeană, atunci cardul european de sănătate vă ajută doar în caz de urgență maximă. Dacă vreți să fiți cu adevărat protejați pentru orice problemă ar putea apărea în călătoria voastră, atunci, vă recomand să vă faceți o asigurare privată de călătorie, iar o astfel de asigurare costă de la câteva zeci de lei până la câteva sute de lei. Pot fi acoperite riscuri, precum pierderea bagajului sau întârzierea cursei aeriene, sau în cazul în care vă îmbolnăviți și nu mai puteți pleca în călătoria respectivă, ați putea să primiți toți banii înapoi pe excursia dumneavoastră de la compania de asigurări.”

Sursa foto: MAE

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.