Amalia Bellantoni: „Ziua de 1 Mai este pentru mine o zi în care mă gândesc la faptul că dreptul la muncă este un drept fundamental iar românii și româncele muncesc pe toate meridianele lumii”

de Florian
0 Comentariu 58 views

Amalia Bellantoni, Președinta Filialei Călărași a Partidului SOS România a trimis un comunicat decdicat Zilei Internaționale a Muncii.

Iată textul comunicatului:

„La Mulți Ani tuturor celor ce muncesc!

Românii au tradiția celebrării la 1 Mai a zilei de Armindeni, a Sfântului Ieremia. Ulterior, ca urmare a grevelor din SUA, de la finalul secolului al XIX-lea, s-a consacrat tradiția celebrării unei zile a muncii.
Ziua Internațională a Muncii este celebrată la 1 Mai, ca urmare a impunerii acesteia de către muncitorii organizați în sindicate și uniuni sindicale, în majoritatea statelor lumii.
Sunt mamă, soție, antreprenoare, cadru didactic și om al muncii. Aduc în rândurile de față un omagiu tuturor femeilor care muncesc, fiindcă femeile muncesc cot la cot cu bărbații în toată lumea, dar se dedică nașterii, creșterii, educării și pregătirii tinerelor generații pentru viață!
Ziua de 1 Mai este pentru mine o zi în care mă gândesc la faptul că dreptul la muncă este un drept fundamental iar românii și româncele muncesc pe toate meridianele lumii.
Merităm să avem oameni politici în Uniunea Europeană, în Parlamentul României, în Guvern, în consiliile locale și județene care să prețuiască munca și să îi cinstească pe cei care muncesc!
Pentru asta mă bat, promit că pentru asta mă voi bate! Veniți alături de mine în lupta pe care ne-am asumat-o! Valoarea muncii crește exponențial cu eforturile pe care le facem fiecare dintre noi!
Să luptăm ca munca noastră să fie răsplătită așa cum trebuie oriunde sunt și muncesc românii!”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.