Vrei să gășești cel mai bun raport calitate preț la hypermarket? Iată câteva sfaturi

de Florian
0 Comentariu 60 views

Directorul general în ANPC, Paul Anghel a oferit pe pagina sa de Facebook o serie de sfaturi despre cum să cumperi cele mai bune produse la cele mai bune oferte și cum să realizeze dacă oferta nu este una înșelătoare.

Oficialul român a declarat:

„Reducerile de preţ, într-o anumită perioadă, sunt binevenite atât pentru consumatori, cât şi pentru operatorii economici. Pentru a beneficia de aceste reduceri şi pentru a le fi respectate interesele economice, consumatorii trebuie să se informeze cât mai complet asupra produselor pe care intenţionează să le achiziţioneze şi să acorde atenţie tuturor detaliilor, în special în perioada reducerilor de preţuri.

Recomand consumatorilor să citească recenziile privind produsele oferite online, care pot da indicii despre calitatea acestora sau despre seriozitatea comerciantului. Acesta este obligat să ofere acces consumatorilor la toate recenziile privind produsele şi să garanteze faptul că recenziile publicate provin de la consumatorii care au utilizat sau au achiziţionat efectiv produsul”.

De asemenea, conform Pro TV, o verificare atentă a costului real, a balanței dintre cumpărarea clasică și cumpărarea on-line, a TVA-ului inclus sau nu în preț fac diferența.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.