Vladimir Putin despre pace cu Ucraina: „Ucraina trebuie să anuleze decretul lui Zelenski prin care se interzic negocierile”

de Florian
0 Comentariu 143 views

Vladimir Putin a mers în China într-o vizită de răspuns la cea a omolgului său Xi Jinping.

Vladimir Putin a declarat conform Pro TV, care citează  TASS că dacă Occidentul trimite arme, rachete, tancuri nu face decât să împiedice pacea, iar Rusia nu poate pierde războiul și nu e în situația asta. El a mai declarat că Ucraina nu vrea pace fiindcă dacă ar vrea, ar trebui să anuleze decretul lui Zelenski prin care se interzic negocierile cu Rusia:

În primul rând, este cu siguranță dăunătoare și creează o amenințare suplimentară. În al doilea rând, cu siguranță vom fi capabili să respingem aceste atacuri.Nu există nimic bun pentru Ucraina în acest sens. Nu face decât să prelungească agonia

Dacă războiul este pierdut de Rusia, de ce să furnizăm ATACMS? Să ia înapoi ATACMS, toate celelalte armamente, să se așeze la clătite, să vină la noi la o petrecere cu ceaiDacă partea ucraineană dorește un proces de negociere real, este necesar să o facă nu prin niște «gesturi teatrale», ci primul lucru care trebuie făcut este anularea decretului președintelui ucrainean de interzicere a negocierilor

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.