Vladimir Putin despre Evgheni Prigojin: „a făcut greșeli grave!”

de Florian
0 Comentariu 143 views

Considerat de mulți occidentali ca fiind vinovat pentru moartea lui Evgheni Prigojin, temutul lider al Grupului de Mercenari Wagner, Vladimir Putin a ținut să exprime opinia sa oficială față de această situație.

Agenția TASS, preluată de Hotnews.ro a publicat declarația lui Vladimir Putin în care acesta își exprimă regretul și face trimiteri la evenimente care l-au avut ca actor pe cel supranumit „bucătarul lui Putin”. El a spus că ancheta declanșată va elucida totul și că va dura cât va fi nevoie:

„În ceea ce privește tragedia aviatică, în primul rând vreau să exprim cele mai sincere condoleanțe familiilor tuturor victimelor. Este întotdeauna o tragedie.

Într-adevăr, dacă angajații companiei Wagner au fost acolo, iar datele preliminare indică că au fost, aș dori să remarc că acești oameni au avut o contribuție semnificativă la cauza noastră comună de combatere a regimului neo-nazist din Ucraina, ne amintim acest lucru, știm asta și nu vom uita.

El (Prigojin) a fost o persoană talentată, un om de afaceri talentat, a lucrat nu numai în țara noastră și a obținut rezultate, ci și în străinătate, în special în Africa. A fost implicat acolo cu petrol, gaze, metale prețioase și pietre.

A fost un om cu o soartă dificilă și a făcut greșeli grave în viață.

Din câte știu eu, tocmai s-a întors ieri din Africa. S-a întâlnit aici cu câțiva oficiali. Dar ceea ce este destul de cert – mi-a raportat șeful Comisiei de anchetă în această dimineață – este că au început deja o anchetă preliminară asupra acestui eveniment. Și se va desfășura în totalitate și până la capăt. Nu există îndoieli în acest sens. Să vedem ce spun anchetatorii în viitorul apropiat. Și acum se fac expertize, examinări tehnice și genetice. Acest lucru durează ceva timp”.

Sursa foto: Hotnews.ro

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.