VIDEO: Bataie la meciul Romania – Bulgaria, totul s-a întâmplat la Cupa Mondială

Imagini dezvăluite dintre confruntarea violentă între hocheistele din România și Bulgaria într-un meci de la Campionatul Mondial

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 215 views

Hocheiste din echipele naționale ale României și Bulgariei s-au confruntat violent în timpul și după meciul lor de la Campionatul Mondial de Senioare, Divizia a III-a, găzduit în Brașov. Clipurile cu altercațiile au devenit virale pe Twitter, adunând peste 75.000 de vizualizări.

Partida, care a avut loc pe 9 aprilie la Patinoarul Olimpic de sub Tâmpa, a scăpat de sub control, iar arbitrul britanic Emma Sanders a avut dificultăți în gestionarea situației pe gheață.

De-a lungul mai multor altercații și bătăi în masă, Sanders a aplicat un total de 554 de minute de penalizări – 265 pentru România și 289 pentru Bulgaria. Doar după fluierul final, nouă jucătoare au fost sancționate pentru bătaia generală, acumulând 470 de minute de penalizări.

România a învins în meci cu scorul de 10-2 și a încheiat competiția pe locul 4, în timp ce echipa Bulgariei s-a clasat pe locul 5. Grupa A a Campionatului Mondial de Hochei pe Gheață Senioare, Divizia III, a fost câștigată de Hong Kong, cu 13 puncte.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.