Trailerul celui de-al șaselea sezon din Black Mirror a fost lansat.. Premiera – 15 iunie

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 281 views

Netflix, platforma de streaming, a dezvăluit recent trailerul pentru a șasea serie din Black Mirror, care urmează să fie lansată pe 15 iunie. Seria va cuprinde cinci episoade cu narațiuni distincte, urmând același model ca și sezoanele precedente.

O schimbare notabilă este faptul că fiecare episod are un titlu propriu pentru prima dată: Joan is Awful, Loch Henry, Beyond the Sea, Mazey Day și Demon 79.

Potrivit unei surse exclusive de la Entertainment Weekly, episodul “Joan the Terrible” prezintă povestea unei femei obișnuite (interpretată de Salma Hayek) care descoperă un serial despre propria viață pe platforma de streaming Streamberry. În “Loch Henry”, un cuplu tânăr se duce într-un oraș scoțian pentru a filma un documentar, doar pentru a se găsi involuntar implicat într-o răpire mediatizată. Distribuția include actori ca Samuel Blenkin, Micha’la Herrold, Daniel Portman, John Hannah și Monica Dolan.

“Acolo unde marea întâlnește cerul” se desfășoară într-o lume alternativă din 1969, unde doi bărbați au fost angajați să remedieze rezultatele unei catastrofe. Distribuția include actori ca Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara, Odin Thornton, Rory Culkin.

“Mazey Day” prezintă povestea unei celebrități scandaloase urmărite de paparazzi după un accident de mașină. Zazie Beetz, Clara Rugor, Danny Ramirez joacă în rolurile principale. “Demon 79”, ultimul episod, se învârte în jurul unei vânzătoare care trebuie să facă lucruri oribile pentru a preveni un dezastru. Actorii Anyana Vasan, Paapa Essiedu, Katherine Rose Morley, David Shields fac parte din distribuție.

Anunțul despre noul sezon a fost făcut acum o lună, dar data premierei nu a fost dezvăluită până recent.

Black Mirror, serialul britanic de știință-ficțiune, explorează impactul tehnologiei asupra societății și a început pe 4 decembrie 2011. Fiecare episod este o poveste separată, cu personaje și intrigi noi. Serialul este renumit pentru umorul său negru și pentru examinarea critică a viciilor societății moderne.

Foto: Captura din trailer.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.