Tragedie la Târgoviște! Un asistent medical de la Spitalul Tîrgoviște a murit subit la numai 30 de ani!

de Florian
0 Comentariu 63 views

Robert Gabriel Lițescu urma să împlinească în octombrie 31 de ani. Era asistent medical la Spitalul din Tîrgoviște, pe Secția de Boli Infecțioase. Căsătorit și tată al unui băiețel, Robert s-a simțit rău, acuzând greață, vărsături, amețeli. S-a prezentat la UPU, dar colegii lui de acolo nu au constatat nimic grav și l-au trimis acasă.

Robert s-a prăbușit acasă, iar soția a sunat la 112. Din nefericire, pentru Robert nu s-a mai putut face nimic, scrie Antena 1.

Robert era „om al cetății”, nu doar ca asistent medical, el lupta pentru drepturile semenilor lui, fiind membru al SANITAS, la Organizația Județeană de Tineret din Dâmbovița,

Organizația sindicală a scris pe Facebook:

„UNIUNEA JUDEȚEANĂ SANITAS DÂMBOVIȚA își exprimă imensul regret față de plecarea dintre noi a colegului nostru LIȚESCU ROBERT GABRIEL – reprezentant al Organizației de tineret Sanitas Dâmbovița.

Robert a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Ne rugăm ca Dumnezeu să îl aibă în paza Sa, iar familiei îi dorim tărie sufletească și multă putere.

Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace”

Poliția instrumetează decesul. Sursa citată relatează faptul că analizele făcute la UPU nu au arătat vreo afecțiune care să-i curme viața la nici 24 de ore de când a fost externat.

Sursa foto: SANITAS/FACEBOOK

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.