Taverna Racilor – Snagov / Client: “Nu sunt pregatiți pentru capacitatea pe care o au”

Paul Nicolau inaugurează al treilea restaurant cu fructe de mare în Snagov, dar întâmpină reacții împărțite din partea clienților

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 917 views

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar pe rețelele de socializare, și-a extins afacerea de restaurante cu fructe de mare și a deschis recent al treilea local în Snagov. Acesta se află în locul fostului Dolce Vita Snagov, la adresa Ponton Parc 800, Snagov, 077165.

Deși restaurantul a fost deschis cu mare entuziasm și așteptări ridicate, în primele zile de funcționare au apărut recenzii destul de slabe. Mai mulți clienți nemulțumiți au lăsat comentarii, exprimându-și dezamăgirea față de serviciile oferite. Un client nemulțumit a scris: “După 2 ore și 48 de minute am plecat. Sunt depășiți total! Jalnic.” În timp ce altul a adăugat: “Nu recomand, servirea este groaznică, timp de așteptare 3 ore.” Un al treilea a completat: “Nu sunt pregătiți pentru capacitatea pe care o au. Nu recomand.”

Cu toate acestea, există și clienți care au avut experiențe pozitive la noul restaurant din Snagov. Unul dintre aceștia a lăsat următoarea recenzie: “Superb totul. Mâncarea absolut delicioasă. Merită orice moment de așteptare.” Astfel, opiniile despre restaurantul lui Paul Nicolau sunt împărțite, iar succesul acestuia în Snagov rămâne de văzut.

Totuși, clienții nu țin cont de recenzii, iar astăzi de Florii, Paul Nicolau a  anunțat un numar record de persoane care și-au facut rezervare la restaurantul din Snagov, acesta depășeste 2000 de persoane.

Restaurantul din Snagov este al treilea local deschis de Paul Nicolau, primul fiind Taverna Racilor din Herăstrău, iar al doilea – Oyster Bar. Ambele localuri au avut succes și sunt apreciate de clienți, ceea ce îi oferă antreprenorului o bază solidă pentru dezvoltarea locației din Snagov.

În contextul în care recenziile sunt mixte, Paul Nicolau și echipa sa vor trebui să analizeze feedbackul primit și să își îmbunătățească serviciile pentru a se ridica la nivelul așteptărilor. Acest lucru ar putea contribui la creșterea reputației noului restaurant și la atragerea unui număr mai mare de clienți.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.