Spectacol caritabil la Cluj pe 25 octombrie, organizat de CJCPT Cluj – ”Alături se Sasha Rotariu”! Artiști de răsunet! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 238 views
Miercuri, 25 octombrie 2023,  la ora 18:00,  clujenii pot participa la  spectacolul caritabil „Alături de Sasha Rotariu!”.
Pe scena Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din oraș, pentru a oferi momente emoționante și a da o șansă la viață și la o copilărie frumoasă și normală pentru Sasha, un băiețel de doi ani, diagnosticat cu cancer,

vor evolua: 𝙎𝙖𝙫𝙖 𝙉𝙚𝙜𝙧𝙚𝙖𝙣-𝘽𝙧𝙪𝙙𝙖ș𝙘𝙪, 𝙈𝙖𝙧𝙞𝙪𝙨 𝘾𝙞𝙥𝙧𝙞𝙖𝙣 𝙋𝙤𝙥, 𝙄𝙤𝙖𝙣 𝘿𝙤𝙧𝙙𝙤𝙞, 𝙊𝙫𝙞𝙙𝙞𝙪 𝙋𝙪𝙧𝙙𝙚𝙖 𝙎𝙤𝙢𝙚ș, 𝘼𝙙𝙧𝙞𝙖𝙣𝙖 𝙄𝙧𝙞𝙢𝙞𝙚ș, 𝙋𝙖𝙪𝙡𝙖 𝙃𝙧𝙞𝙨𝙘𝙪, 𝙍𝙤𝙢𝙞𝙣𝙖 𝙉𝙚𝙢𝙚ș, 𝙎𝙪𝙯𝙖𝙣𝙖 ș𝙞 𝘿𝙖𝙘𝙞𝙖𝙣𝙖 𝙑𝙡𝙖𝙙 ș𝙞 𝘼𝙣𝙨𝙖𝙢𝙗𝙡𝙪𝙡 𝙛𝙤𝙡𝙘𝙡𝙤𝙧𝙞𝙘 „𝙈ă𝙧ț𝙞ș𝙤𝙧𝙪𝙡”.
Evenimentul este organizat de Casa de Cultură „Dumitru Farcaș” din Cluj-Napoca, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj (CJCPCT Cluj), instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Asociația „Iulia Bodea”.
Spectacolul va fi prezentat de Grigore Sâmboan, consultant artistic la CJCPCT Cluj și redactor Radio Renașterea.
Biletele se pot procura online, pe www.entertix.ro și www.myticket.ro , dar și fizic, din librăriile Cărturești din Cluj-Napoca (Iulius Mall, Vivo, Platinia).
Ar putea fi o imagine cu 11 persoane şi text
CJCPT Cluj precizează pe pagina de Facebook a instituției:
„La numai doi ani, Sasha Rotariu a fost diagnosticat cu cancer, la nivel retroperitoneal. Singura sa șansă de tratament se regăsește înafara țarii. Costurile sunt enorme – 500.000 euro, iar familia, alături de omeni de bine, a reușit să adune o mare parte din acești bani. 43 000 de euro este diferența de care are nevoie pentru a completa costurile tratamentului și operației la o clinică din Paris – Franța, acolo unde i s-a dat unica șansă spre vindecare.
Donații se pot face și în urnele amplasate în cadrul spectacolului, dar și în conturile: RO97BTRLRONCRTO622007501-cont de RON RO47BTRLEURCRT0622007501-cont în EURO SWIFT: BTRLR022
Titular cont: Rotariu Andreea Oana, deschise la Banca Transilvania.”
Sursa foto: CJCPT Cluj

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.