Soția lui Bruce Willis luptă cu greutățile bolii celebrului ei soț

de Florian
0 Comentariu 75 views

Diagnosticat cu afazie, celebrul, legendarul Bruce Willis, actor american de 68 ani, pe care-l știm din „Maddie și Davic”, mini-serie americană de tip family-comedy dar și din succesele de box-office Al cincilea element, seria Greu de ucis, Ultimul Samaritean, este ajutat acum de soția sa, Emma Heming Willis, alături de care starul are două fete. Bruce Willis a fost anterior căsătorit cu o altă stea de la Hollywood, Demi Moore, cu care are trei fete adulte.

La o emisiune TV, scrie Pro TV, Emma Heming Willis, vădit afectată de boala soțului ei (în 2022, el s-a retras pentru că deficiențele de limbaj și concentrare au dat diagosticul de afazie, un fel de demență în fază incipientă dar care avansează) a declarat:

„Greu de știut…E greu să trăiești cu demență. Este greu atât pentru persoana diagnosticată, cât și pentru familia sa. Lucrurile nu stau altfel nici pentru Bruce, nici pentru mine sau pentru fetele noastreCred că a fost, deopotrivă, binecuvântare și blestem. Când am înțeles în sfârșit ce este cu el nu a fost mai puțin dureros, dar a fost cumva o ușurare. El este darul care continuă să ofere. Dragoste. Răbdare. Putere.”

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.