Samsung anunță lansarea oficială pentru doua noi modele: Galaxy A54 și A34 5G. Cameră îmbunătățită și display AMOLED.

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 167 views

Astăzi, în data de 15 martie, Samsung a lansat noua gamă de telefoane Galaxy A, Galaxy A54 5G și A34 5G. Noua serie Galaxy A dispun de un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de utilizare a bateriei mai mare decât modelele anterioare.

Acum puteți să faceți fotografii și videoclipuri clare, chiar și în lumina scăzută, grație îmbunătățirilor aduse seriei Galaxy A. Și, în plus, bateria ține mai mult de două zile, astfel încât să puteți să faceți mai multe lucruri pe telefonul dvs, cel puțin acestea sunt informațiile transmise de Samsung Romania.

TM Roh, presedintele si seful afacerilor de experienta mobila la Samsung Electronics, a declarat ca “experientele mobile de calitate sunt din ce in ce mai importante astazi. Prin aducerea unor imbunatatiri continue seriei Galaxy A, ne asiguram ca un numar tot mai mare de persoane din intreaga lume au acces la inovatiile noastre”.

Bucurați-vă de fotografiile realizate atat pe timpul zilei, cât și al nopții și exploatați posibilitățile oferite de instrumentele de editare.

Fotografiile memorabile pe care le faceți cu Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G vor avea o claritate mult mai mare, chiar și în lumina scăzută, cu ajutorul Nightography și AI. Dacă vrei să faci un selfie perfect sau să intri în apeluri video, camera frontală de 32 MP din Galaxy A54 va asigura detalii uimitoare.

Claritatea videoclipurilor de pe noile modele este de excepție, fără a mai fi nevoie de blur, datorită ameliorării stabilizării optice a imaginii (OIS) și a stabilizării digitale a imaginii video (VDIS). Chiar și atunci când filmați din mișcare, rezultatul final va fi unul de încântare. Pentru aventuri nocturne sau în condiții de iluminare scăzută, modul Night vă poate ajuta să vă surprindeți mai multe detalii datorită măririi dimensiunii pixelilor camerei.

Prin intermediul funcțiilor de editare îmbunătățite, utilizatorii pot să înlăture umbrele și reflexiile neplăcute, cu precădere pe seria Galaxy A.

Display-ul luminos, 5G-ul rapid și bateria de lungă durată oferă o performanță extraordinară

Ambele dispozitive sunt dotate cu ecrane super AMOLED de 6,4 inch pe Galaxy A54 5G și respectiv 6,6 incch pe Galaxy A34 5G. Calitatea acestor ecrane a fost îmbunătățită pentru o vizibilitate excelentă, chiar și în condiții de lumină puternică. Vision Booster îmbunătățit și o rată de reîmprospătare de 120 Hz fac ca ecranele să funcționeze fără probleme chiar și în condiții nefavorabile.

Telefoanele Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G oferă până la patru generații de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Aceste caracteristici vă permit să accesați în permanență ultimele versiuni de software și cele mai bune opțiuni de securitate, ceea ce vă va ajuta să vă maximizați durata de viață a smartphone-ului.

Nu compromiteți securitatea datelor dumneavoastră, ci rămâneți conectați

Utilizatorii Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G pot accesa dashboard-ul de securitate și confidențialitate oferit de Samsung Knox, permitându-le să vadă și să gestioneze modul in care aplicațiile stochează datele lor. De asemenea, opțiunea Private Share4 oferă o modalitate sigură de a partaja fișiere sensibile sau personale, limitând accesul la destinatarii selectați și dezactivând capturile de ecran. Experiența mobilă a fost îmbunătățită prin oferirea de securitate avansată.

Compatibile cu ecosistemul Samsung Galaxy, Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G oferă o conectivitate excelentă între dispozitive. Utilizatorii se pot bucura de 100 GB de spațiu de stocare cloud și pot realiza back-upuri ale fotografiilor pe OneDrive, beneficiind de Microsoft 365 Basic5 pe o perioadă de șase luni, disponibil pentru Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G.

Accesibilitate

Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G vor fi oferite în patru nuanțe distincte, inclusiv Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome White (pentru A54 5G) și Awesome Silver (pentru A34 5G). Acestea vor fi disponibile începând cu luna martie în anumite piețe din Europa și Asia de Sud-Est.

Caracteristici

  • Display: 6.4 inch, Super AMOLED, 120Hz, FHD+ 
  • Procesor: Exynos 1308
  • Configurații: 6/8 GB RAM + 128/256 GB stocare, microSD
  • Cameră selfie: 32 mpx, f/2.2, wide, HDR
  • Cameră spate: 50 mpx wide OIS + 12 mpx ultra-wide + 5 mpx macro
  • Conectivitate: 5G, Wi-Fi 6, USB-C 2.0, NFC
  • Baterie: 5000 mAh, încărcare la 25W
  • Audio: difuzoare stereo
  • Altele: scanner de amprente optic sub display
  • Culori: verde, gri, violet, alb

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.