Rusia lovește Ucraina cu rachete și drone, în timp ce „prietenul drag” Xi pleacă

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 307 views

Miercuri, Rusia a lansat rachete asupra unui bloc de locuințe din Ucraina și a atacat orașe cu drone în timpul nopții, într-o demonstrație de putere, în timp ce președintele Vladimir Putin își lua rămas bun de la “prietenul său apropiat” în vizită, omologul său chinez Xi Jinping.

Pompierii s-au confruntat cu un incendiu în două imobile rezidențiale învecinate din Zaporizhzhia, unde autoritățile au declarat că cel puțin o persoană a murit și alte 33 au fost rănite în urma unui atac cu două rachete.

„În acest moment, zonele rezidențiale în care locuiesc oameni obișnuiți și copii sunt trase”, a scris președintele Volodymyr Zelenskiy pe Twitter, cu o cameră video de securitate care arată o clădire explodând.

„Aceasta nu trebuie să devină „doar o altă zi” în Ucraina sau oriunde altundeva în lume. Lumea are nevoie de mai multă unitate și hotărâre pentru a învinge teroarea rusă mai repede și pentru a proteja vieți.” a mai declarat președintele Zelenskiy.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.