Președintele Iohannis atenționează Ungaria!

de Florian
0 Comentariu 52 views

„Mai încet cu pianul pe scări” a fost fraza lui Traian Băsescu, frază care i-a adus multe like-uri și pe Facebook și în mod efectiv.

Nu are nimeni pretenția de la președintele Iohannis să aibă stilul lui Băsescu. Totuși, președintele azi, așa didactic, i-a tras o palmă colegei sale Novak Katalin și a trimis o atenționare către Orban Viktor.

Președintele Iohannis conform Hotnews a declarat:

„Am exprimat disponibilitatea deplină a autorităților române de a acționa pentru consolidarea dialogului și a cooperării bilaterale și de a oferi și mai multă substanță Parteneriatului Strategic dintre țările noastre.

România urmărește ca acest dialog să aibă o dinamică pozitivă, de dezvoltare și aprofundare, în interesul tuturor cetățenilor noștri, indiferent de originea lor etnică. România promovează o abordare deschisă, transparentă, pragmatică, bazată pe încredere reciprocă. Cred cu tărie că este absolut necesară evitarea gesturilor unilaterale sau controversate. Trebuie să existe, de ambele părți, hotărârea de a privi viitorul relațiilor noastre într-o perspectivă axată pe dezvoltare, cooperare, identificarea elementelor care ne unesc și a intereselor similare, mai degrabă decât a celor care ne dezbină”

Sursa foto: Hotnews.ro

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.