Președintele Iohannis atenționează Ungaria!

de Florian
0 Comentariu 128 views

„Mai încet cu pianul pe scări” a fost fraza lui Traian Băsescu, frază care i-a adus multe like-uri și pe Facebook și în mod efectiv.

Nu are nimeni pretenția de la președintele Iohannis să aibă stilul lui Băsescu. Totuși, președintele azi, așa didactic, i-a tras o palmă colegei sale Novak Katalin și a trimis o atenționare către Orban Viktor.

Președintele Iohannis conform Hotnews a declarat:

„Am exprimat disponibilitatea deplină a autorităților române de a acționa pentru consolidarea dialogului și a cooperării bilaterale și de a oferi și mai multă substanță Parteneriatului Strategic dintre țările noastre.

România urmărește ca acest dialog să aibă o dinamică pozitivă, de dezvoltare și aprofundare, în interesul tuturor cetățenilor noștri, indiferent de originea lor etnică. România promovează o abordare deschisă, transparentă, pragmatică, bazată pe încredere reciprocă. Cred cu tărie că este absolut necesară evitarea gesturilor unilaterale sau controversate. Trebuie să existe, de ambele părți, hotărârea de a privi viitorul relațiilor noastre într-o perspectivă axată pe dezvoltare, cooperare, identificarea elementelor care ne unesc și a intereselor similare, mai degrabă decât a celor care ne dezbină”

Sursa foto: Hotnews.ro

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.