Pe 29 mai 2024, Gala Nemuritorii la Teatrul Tănase! Un alt „as” al Marinei Almășan!

de Florian
0 Comentariu 58 views

Toma Caragiu, un nemuritor al teatrului și filmului spunea că în tenis, e bine să ai grijă cu mingea fiindcă nu știi „unde o dai, în cine o dai, cum o dai”. Cea mai puternică lovitură în tenis este „Asul”, iar Marina Almășan oferă mâine 29 mai 2024 o Gală Nemuritorii care se anunță de neuitat.

Pe site-ul Teatrului Tănase apar vorbele producătoarei Marina Almășan:

„Artiştii adevăraţi nu mor niciodată! Ei rămân să strălucească în amintirile celor care i-au iubit şi preţuit şi de aceea, orice călătorie în timp spre a-i întâlni şi rememora, devine o sărbătoare. În spectacolul NEMURITORII, mari artişti ai prezentului vor readuce în actualitate MARI ŞLAGĂRE ale unor MARI DISPĂRUŢI: artişti deveniţi legende, ce au lăsat în urma lor cântece pe care şi astăzi le fredonăm cu drag. Vor fi prezenţi <indirect>, la SAVOY, Mădălina Manole, Dan Spătaru, Aurelian Andreescu, Mihaela Runceanu, Mihai Constantinescu, Luigi Ionescu, Mălina Olinescu, Gică Petrescu, Doru Stănculescu şi Victor Socaciu. Va fi o seară de poveşti. Poveşti nemuritoare”

Așadar, mâine de la ora 19, la Teatrul Tănase, aveți întîlnire cu Gala Nemuritorii!

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.