Pe 28 februarie, la Chișinău, deputații transnistreni vor cere alipirea la Federația Rusă!

de Florian
0 Comentariu 83 views

Transnistria va cere prin aleșii săi de la Chișinău în virtutea autodeterminării ca principiu, alăturarea la Federația Rusă. Cererea se va face pe 28 februarie, anunță România TV.

Așadar, scenariul prezentat de șeful SMA generalul Gheorghiță prinde contur tot mai mult. Pericolul atacării Republicii Moldova și accesului Rusiei la Gurile Dunării crește exponențial.

Personal, am expus acest scenariu la MAPN, în 2018, scenariul fiind ignorat de autorități. Consilierii Premierului Marcel Ciolacu m-au ignorat.

Președintele României și viitor profesor de fizică la Sibiu (nu e nimeni lipsit de inspirație în UE sau NATO să îi dea Președintelui țării noastre vreo funcție) a ignorat mesajele.

Domnule Președinte Klaus Werner Iohannis, chiar credeți că e cineva atât de neinspirat în UE sau NATO să se încurce cu  Dvs? Treziți-vă la realitate!  Succes la meditații! Până la pensie, poate vă mai luați o casă! În afară de aia pe care o să o primiți de la RAPPS, cum aveți dreptul!

La MAPN, țucălarii generalului Gheorghiță mi-au refuzat audiența și mi-au dat un răspuns de cascadorii râsului. Am în mail răspunsurile oficiale.

Domnule colonel Crișan, mesajul pe care mi l-ați trimis e atât de ridicol că am râs copios. Sunteți penibil, am văzut compuneri ale unor elevi de clasa a IV-a mult mai reușite! Fac pariu pe o cafea la Capșa că domnul general Gheorghiță nu are habar de existența mea, prin bunăvoința Dvs!

Personal, urez succes la meditații cetățeanului domn  Herr Klaus Werner Iohannis, iar domnului Marcel Ciolacu îi recomand să  se apuce de o meserie fiindcă va zbura cu un șut în posterior rapid din PSD.

Despre Domnul Ciucă nu mai zic nimic. Măcar își va mânca liniștit pensia de general cu multe stele. Domnia sa era șef al SMA în 2018 și a igonrat raportul meu. În 24 februarie 2022 declara că era greu să prevadă cineva începutul războiului din Ucraina. Îl prevăzusem eu, dar asta e, probabil țucălăarii domniei sale nu i-au adus raportul

Informarea mea a ajuns și la  doamna Nicoleta Pauliuc, senator și la domnul Laurențiu Leoreanu, deputat, președinții comisiilor de apărare din Senat, respectiv Camera Deputaților. Evident, am primit un ignore de toată frumusețea.

Ba mai mult decât atât, când am ajuns la Parlament, deși convenisem să am o audiență. pur și simplu mi s-a interzis accesul în Parlament.

Azi, domnul deputat Leoreanu confunda Transilvania cu Transnistria.

Pe Dumneavoastră, Domnule Ministru al Apărării degeaba vă mai interpelez, fiindcă oricum sunteți cel mai slab și incompetent Ministru al Apărării de la 1862 încoace.

Țucălar – soldat însărcinat să care țucalul (olița) ofițerilor la care era detașat. Termen de argou pentru ordonanță. Țucălăarii scăpau de război, de lupta în prima linie, scăpau de instrucție și făceau trafic de de toate pe sub nasul ofițerilor. Recomand romanul Peripețiile Bravului Soldat Svejk scris de Jaroslav Hasek, scriitor ceh.

Sursa foto: Pixa Bay

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.