Partidul Național Stânga Românească și-a făcut strategia pentru alegerile europarlamentare și locale din iunie 2024!

de Florian
0 Comentariu 260 views

Partidul Național Stânga Românească și-a anunțat strategia politică pentru alegerile europarlamentare și locale din data de 9 iunie 2024.

În comunicatul de presă trimis, se arată:

„Partidul Național Stânga Românească este un partid nou de centru-stânga pe scena politică românească. Fiind un partid nou-înființat, timpul pentru a putea să participe la rundele de alegeri din 9 iunie 2024 exclusiv pe cont propriu a fost unul destul de scurt.

De aceea, Partidul Național Stânga Românească a decis să procedeze astfel:

  • În județele Teleorman și Timiș, Partidul Național Stânga Românească va concura la alegerile locale cu liste de candidați proprii.
  • Pentru alegerile locale, la  Primăria Generală a Capitalei, Partidul Național Stânga Românească  îl va susține pe candidatul Nicușor Dan.
  • La alegerile  pentru Primăria Sectorului 3 al Capitalei, Partidul Național Stânga Românească îl va susține pe candidatul Robert Negoiță.
  •  La alegerile  pentru Primăria Sectorului 4 al Capitalei, Partidul Național Stânga Românească îl va susține pe candidatul Daniel Băluță.
  • În celelalte situații, la alegerile locale și europarlamentare, Partidul Național Stânga Românească va susține candidații  Alianței PSD-PNL.

Președinte PNSR jurist Romică Părpălea

Prim-Vicepreședinte PNSR comisar-șef (r) avocat Petrică Dima

Vicepreședinte PNSR, jurnalist Andreea Tacoi”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.