Neymar – ceremonie demnă de un „șeic”! Cum l-au primit saudiții pe celebrul fotbalist?

de Florian
0 Comentariu 138 views

O armată de zeci de mii de suporteri ai echipei Al Hilal (King Fahd International Stadium din Rhyad, capitala Arabiei Saudite are o capacitate de 68 000 spectatori, adică mai mult decât populația municipiului Târgoviște care, conform ultimului recensământ este de 66 0000 rezidenți în oraș) a fost prezentă sâmbătă seara (după ora Arabiei Saudite, duminică dimineața la noi) pentru a primi cum se cuvine noua vedetă a fotbalului saudit, Neymar.

S-au tras rachete de semnalizare, au fost lansate jocuri de laser și focuri de artificii. A fost afișat un mare înscris din imagini „Neymar is blue- Neymar este albastru”.

Al Hilal a atras de-a lungul anilor numeroase vedete din Brazilia încât ar fi putut face o echipă numai cu ei.

Alături de „El Ney”, brazilianul Malcom și marocanul  Yassine Bounou (portar) au apărut ca achiziții recente ale „șeicilor”.

Neymar a jucat 6 sezoane la francezii de la PSG, cinci titluri de campion ajungând pe Parc des Princes din Paris (cartierul Saint Germain).

La Al Hilal (unde românii au avut antrenori mari ca Ilie Balaci, Cosmin Olăroiu ori Răzavn Lucescu), Neymar va juca următoarele două sezoane, golind pușculița saudită de 90 milioane euro plata către PSG, în timp ce el va încasa până la finalul contractului 200 milioane euro (100 milioane/sezon) în afară de prime și bonusuri,

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.