Musk spune că ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală înainte de lupta cu Zuckerberg

Elon Musk spune că ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală înainte de lupta cu Mark Zuckerberg

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 118 views

Bloomberg a raportat că Musk a resimțit dureri de spate în urma unei confruntări cu un luptător de sumo.

Mark Zuckerberg, liderul Meta Corporation (o organizație etichetată ca extremistă și interzisă în Rusia), l-a provocat pe proprietarul X la o luptă programată pentru 26 august. Musk a răspuns, menționând că ar putea necesita o intervenție chirurgicală înainte de eveniment. „Vom afla săptămâna aceasta”, a adăugat el.

În trecut, Musk a semnalat posibilitatea unei intervenții chirurgicale pentru a consolida placa de titan care leagă vertebrele sale.

Provocarea pentru luptă a venit ca răspuns la aplicația Threads a Meta, care urma să concureze cu X. Musk a criticat această mișcare, susținând că ar plasa umanitatea sub controlul total al șefului Meta.

Într-un schimb pe X, când un utilizator l-a avertizat că Zuckerberg practică acum jiu-jitsu, Musk a replicat: „Sunt pregătit pentru o luptă în cușcă”. A mai adăugat că aceasta reprezintă „o formă civilizată de război” și că lupta va fi transmisă în direct pe platforma X.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.