Mihai Trăistariu, șocat de decizia SRTV!

de Florian
0 Comentariu 98 views

Recenta decizie a SRTV de a nu mai trimite reprezentanți la Eurovision 2024 în Suedia a revoltat artiștii din România, tineri sau la apogeu.

Mihai Trăistariu, unul din cei mai bine clasați români la Eurovision, la Ediția de la Atena, cu melodia Tornero este șocat de decizie. Intervievat la unul din posturile de televiziune românești, el a spus că ar fi dorit să participe la preselecție în acest an, dar este supărat. Eurovision a fost  și este o rampă de lansare pentru o țară și un artist. El a recunoscut că pentru el, Tornero n-ar fi devenit piesa cea mai ascultată dacă n-ar fi apărut la Eurovision în finala Galei de la Atena, acum aproape două decenii.

El a spus că TVR a făcut o alegere neinspirată, fiindcă 180 000 euro nu era chiar o sumă pe care instituția să nu o aibă. Artistul a spus că probabil, pentru a prinde transmisia Europeanului de Fotbal și a JO Paris 2024, TVR a decis să sacrifice muzica.

Sursa foto: Pixa Bay

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.