Litera X a fost scoasă de pe acoperișul sediului Twitter după plângerile rezidenților

X a fost scos de pe acoperișul sediului Twitter din San Francisco, după ce rezidenții se plâng

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 75 views

Logo-ul proaspăt introdus de compania a fost îndepărtat de pe acoperișul sediului X (fost Twitter) după ce localnicii s-au revoltat împotriva luminii invazive, a informat Reuters. Biroul local de construcții a comunicat agenției de știri că s-au primit 24 de reclamații de la amplasarea strălucitorului logo X pe 29 iulie.

“În această dimineață, inspectorii de construcții au asistat la demontarea structurii. Proprietarul clădirii va fi sancționat pentru amplasarea neautorizată a structurii iluminate”, a menționat un reprezentant al biroului.

X a indicat că demontarea a fost efectuată de bunăvoie.

Un raport redactat de un inspector al biroului de construcții arată că de două ori compania a refuzat accesul pe acoperiș pentru a inspecta structura în timpul weekend-ului. În plus, un reprezentant al X a indicat că logo-ul a fost montat temporar, conform raportului.

Proprietarul companiei, Elon Musk, afirmase anterior că X va rămâne în San Francisco, în pofida faptului că alte companii decid să părăsească orașul. “Este esențial ca mai multe persoane să se angajeze în San Francisco, altfel restul orașului nu va rezista. San Francisco a fost odată un oraș superb, și în anumite zone încă este, dar trebuie să-i redăm strălucirea completă”, a relatat omul de afaceri.

Musk a implementat o serie de modificări după ce a cumpărat Twitter în toamna anterioară pentru suma de 44 de miliarde de dolari. Printre acestea, pe 24 iulie, a înlocuit vechiul logo, reprezentând o pasăre albastră, cu unul nou, ce conține litera X.

De asemenea, lucrătorii au început să demonteze vechiul logo de pe clădirea sediului, însă au fost opriți de forțele de ordine pentru că nu dețineau autorizațiile necesare, a raportat Associated Press. În plus, aceștia nu au securizat trotuarul de sub locul de demontare pentru protecția trecătorilor. În legătură cu acest aspect, autoritățile din San Francisco au demarat o investigație.

Foto: Carlos Barria / Reuters

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.