La Istanbul au fost luate măsuri speciale de securitate la secția de votare unde Erdogan intenționează să voteze

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 61 views

Secția de votare din Istanbul, unde președintele în exercițiu al Turciei, Recep Tayyip Erdogan, are de gând să își exercite dreptul de vot, a înregistrat o creștere semnificativă a măsurilor de securitate.

Agenția de știri raportează că locația este acum sub stricta supraveghere a forțelor de securitate speciale și a ofițerilor sub acoperire, care efectuează controale asupra bunurilor cetățenilor ce intră în perimetrul secției de votare. Mai mult, gardurile au fost instalate în jurul secției de votare pentru a bloca accesul vehiculelor. Se menționează că un număr mare de jurnaliști s-au adunat deja în apropierea secției de votare, așteptându-și rândul pentru a raporta.

Este important de menționat că alegerile prezidențiale din Turcia au început la ora 8:00, coincizând cu ora din Moscova. În plus, țara își alege și un nou parlament.

Secțiile de votare vor rămâne deschise până la ora 17:00. Conform informațiilor oferite de Înalta Comisie Electorală a Turciei (YSK), peste 191.000 de urne de vot au fost distribuite în întreaga țară. Se estimează că 60,7 milioane de cetățeni turci, care locuiesc în țară, sunt eligibili pentru a vota. Interesant este că femeile constituie o majoritate ușoară în această privință, cu peste 30,7 milioane de femei turce care sunt eligibile pentru a vota.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.