Karmen, fiica cunoscutului interpret Adrian Minune, și JUNO au lansat o nouă piesă intitulată „Iubirea ta”.

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 87 views
Karmen & JUNO - Iubirea ta

Karmen, fiica celebrului interpret Adrian Minune, a lansat o nouă piesă intitulată “Iubirea ta” în colaborare cu JUNO. Melodia vorbește despre iubirea toxică care devine dependență, iar Karmen crede că mulți se vor regăsi în povestea piesei. Piesa a fost compusă împreună cu echipa HaHaHa Production, iar versurile au fost scrise de Karmen și JUNO, care au lucrat și la muzică alături de Smiley și Șerban Cazan.

Videoclipul, realizat de Ioana M. Stan și David Mogan, prezintă în diferite forme modul în care iubirile toxice te pot afecta. Karmen a debutat în 2015 cu piesa “Domino” și de atunci a lansat numeroase hituri și a ocupat primele locuri în topurile muzicale din mai multe țări.

În 2017, Karmen a fost nominalizată pentru premiul “Best Pop Artist” la Elle Style Awards, iar în 2022 a făcut parte din distribuția serialului “Clanul”. Cu peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube și numeroase clasări în topurile muzicale internaționale, Karmen este considerată una dintre cele mai talentate și versatile artiste din România.

Piesa „Iubirea ta” este una de dragoste, dar nu o piesă de dragoste obișnuită, ci este despre relația aia dusă la extrem, acolo unde iubirea devine dependență. Ca orice dependență, în momentul în care pui în balanță beneficiile și dezavantajele pe care le ai în urma acestei iubiri, realizezi că este ceva toxic. Cred că mulți vor rezona cu povestea piesei și sunt sigură că fiecare dintre noi are o prietenă sau un prieten care se întoarce din nou și din nou la o persoana iubită care îi face rău, dar pe care o iubește așa de mult încât iubirea se transformă în dependență.” – declară Karmen despre piesă. „Colaborarea cu JUNO a fost o plăcere și am descoperit că suntem pe același film, în ceea ce privește muzica și sunt fericită că lansăm împreună această piesă.”, continuă aceasta potrivit dailymagazine.ro.

Sursa fotografii: Facebook Karmen

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.