Joe Biden spune că plănuiește să candideze din nou la alegerile din 2024

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 138 views

Joe Biden a menționat într-un interviu la NBC că intenționează să candideze în alegerile prezidențiale din 2024, însă nu este încă pregătit pentru o declarație oficială în acest sens. În timpul discuției cu jurnalistul Al Roker, Biden a râs înainte de a dezvălui intențiile sale electorale. Un reprezentant al Casei Albe a confirmat pentru NBC că președintele dorește să obțină un nou mandat.

Amânarea anunțului oficial din partea lui Biden poate fi atribuită mai multor factori. El crede că nu există încă un contracandidat democraților care să se impună în mod serios. De asemenea, fostul președinte Donald Trump se află în centrul atenției politice datorită proceselor în desfășurare. Se așteaptă o luptă intensă între democrați și republicani în Congres pe marginea cheltuielilor bugetare.

Consilierii principali ai Casei Albe vor lua o decizie finală cu privire la lansarea campaniei electorale a lui Joe Biden în viitorul apropiat.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.