Încep ofertele vacanțelor de Crăciun: Hotel Pleiada din Iași promite o vacanță de excepție

de Florian
0 Comentariu 76 views

Se apropie iarna mai sunt de azi, trei luni până la Crăciun. Vă amintiți ce îi scria Creangă lui Eminescu? Iată:

„ De Crăciun te asteptăm să vii. Tinca a pregătit de toate si mai ales „sarmalele“, care ție îți plăceau foarte mult. Eu am început, de, ca prostul, să scriu, dragă Doamne, o comedie. Când voi isprăvi-o, nu știu. Atâta știu, că subiectul e copiat, așa cum prea bine știi că pot copia, e luat din viața de măhăla, unde stau de când am părăsit Humuleștii. M-am întâlnit cu fratele Conta. La Ieși ninge frumos de ast-noapte, încât s-a făcut drum de sanie. Ciricul e mai frumos acum. Vino, frate Mihai, vino, căci fără tine sunt străin.”

Așadar, dacă vi s-a făcut de distracție în capitala Moldovei, Iașul celor 7 coline, Hotel Pleiada poate fi o opțiune.

Hotel Pleiada din Iași promite distracție maximă la care participă Ansamblul Folcloric Suflet de român, Divers Band, celebrii Geto-Daci din Moldova și Univers Band.

Pe Facebook, organizatorii au scris:

„Cu zurgălăi și clopoței, dăm startul Marelui Zaiafet de Crăciun 2023: două petreceri de pomină și patru zile de vis în capitala Moldovei!

Marea sărbătoare se apropie și noi, aici la Iași, la Pleiada, vrem să petrecem Crăciunul cum se cuvine, cu datini, mâncare bună și-un pic de țuică fiartă!
Am pregătit bucate ce te vor face să dai din bici de fericire: de la sarmale, brânzoaice până la nelipsitul proțap- toate sunt gata să-ți satisfacă pofta!
Datinile și dansul au loc de cinste! Fie că e vorba de petrecerea în aer liber sau cea din interior, Ansamblul Folcloric Suflet de român, Divers Band, celebrii Geto-Daci din Moldova și Univers Band vor face ca inima să se bucure și picioarele să dănțuiască până în zori!
Iar udătura nu se lasă mai prejos, având băuturi fără număr și fără capăt, ce de te dau pe spate, fiindcă după atâta dans și mâncare bună, trebuie să avem ceva să ne dezmorțim.
Te invităm și la plimbare, căci Iașul ascunde istorii vechi și locuri de descoperit. Palate impunătoare, muzee pline de enigme și străzi pavate cu povești vechi te așteaptă să le deslușești.
Te simți norocos? Ai și de ce! Avem emoții la superlativ și premii la fel de mari în Marea Tombolă de Crăciun, cât să termini anul în mare stil!
 Multe ar mai fi de spus, iar dacă te roade curiozitatea să afli mai multe, intră pe https://www.hotelpleiada.ro/craciun-iasi-2023/ și vezi și restul surprizelor!
Și pentru că ne plac oamenii ce nu stau pe gânduri avem o ofertă Early Booking de zile mari! Grăbește-te să nu ratezi ocazia! Sună la 0478 016 127 sau 0741 682 521 și asigură-te că nu ratezi Marele Zaiafet de la Iași! ”
Sursa foto: Hotel Pleiada

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.