Important veteran al serviciilor secrete bulgare asasinat la Sofia

de Florian
0 Comentariu 144 views

Alexei Petrov, 61 ani, important om de afaceri nbulgar a fost împușcat azi la Sofia, în timp ce se plimba în zona înaltă a Sofiei. El fusese anchetat pentru corupție fiind acuzat că ar fi condus „Caracatița” o organizație cu ramificații în zona underground  a afacerilor bulgare. El a fost achitat acum 2 ani și a primit despăgubiri de la statul bulgar prin decizie CEDO.

Pro TV scrie, citând Ministerul de Interne de la Sofia:

„Fost agent al contraspionajului bulgar şi al forţelor antiteroriste, apoi consilier în cadrul serviciului pentru combaterea criminalităţii organizate, Alexei Petrov a fost rănit în anul 2002 într-un incident legat de traficul cu droguri, fiind din nou în 2015 ţinta unui atentat din care a scăpat teafăr.”

Lui Petrov i se spunea „Tractorul” pentru duritatea intervențiilor sale și pentru intransigența de care dăduse dovadă în timpul carierei sale de agent dar și în timpuș cât a fost om de afaceri arată sursele citate.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.