Hidden Strike: Filmul cu John Cena și Jackie Chan pregătește premiera în 2023 – Noul Trailer Dezvăluit

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 1,3K views

Entuziasmul este în creștere pentru lansarea filmului Hidden Strike, mai ales după ce ieri a fost prezentat trailerul pentru comedia de acțiune cu John Cena și Jackie Chan în rolurile principale. Însă, când se așteaptă fanii să vadă filmul în sălile de cinema?

Se știe data de lansare a Hidden Strike?

Hidden Strike este planificat pentru lansare în 2023, dar până acum nu s-a stabilit o dată precisă. Filmul este prezentat ca „în curând” în trailerul său, fără a oferi mai multe detalii.

Hidden Strike este programat pentru a avea premiera în cinematografe. Nu s-a anunțat nicio dată de lansare pentru serviciile de streaming precum Netflix, Hulu, Max sau altele, dar aceasta ar putea fi dezvăluită mai târziu.

În Hidden Strike, John Cena, superstar WWE și actorul din filmul Peacemaker, îl interpretează pe Chris Van Horne, un rol care inițial a fost destinat lui Sylvester Stallone înainte ca starul din Rocky să se retragă din proiect. Iconul filmelor de acțiune, Jackie Chan, îl interpretează pe Luo Feng, iar Pilou Asbæk și Zhenwei Wang îi interpretează pe Owen Paddock și respectiv Xiao Wei.

Iată rezumatul filmului:

„Doi foști soldați ai forțelor speciale sunt nevoiți să colaboreze și să escorteze un grup de civili angajați la o rafinărie de petrol, de-a lungul temutei „Autostrăzi a Morții” din Bagdad, către siguranța Zonei Verzi.“

Vizualizați noul trailer mai jos:

Filmul pare să fie familiar fanilor Jackie Chan, fiind în modelul filmului lui Buddy Cop Rush Hour. Chan urmează să joace alături de Chris Tucker în mult așteptatul Rush Hour 4 . Pentru fanii Cena, acesta este un alt film de acțiune de succes pentru fostul campion WWE, care a jucat recent în Fast X .

Filmul va fi regizat de Scott Waugh, regizorul din spatele Need For Speed ​​și The Expendables 4, și îi va vedea pe Cena și Chan adoptând rolul foștilor soldați din forțele speciale reuniți pentru o misiune specială. Telespectatorii se pot aștepta la mai multe informații despre data de lansare planificată a acestuia în lunile următoare.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.