Hagi „se împiedică” la Craiova: „Nu avem nicio scuză”!

de Florian
0 Comentariu 45 views

Deși Farul pornea clar ca favorită, campioană en-titre, locul 8 în clasament față de FCU care fost numai în playout iar acum se zbate în subsolul sezonului regulat, Farul „se împiedică” în Craiova.

Farul a primit patru goluri fiind umilită de trupa lui Mititelu pe care Rapidul a spulberat-o etapa trecută cu 5 goluri.

Gheorghe Hagi a declarat citat de Pro TV:

„Trebuia să vină şi momentul ăsta pentru că eu cred că nu mai suntem cei de anul trecut. Nu avem nicio scuză! La fotbal trebuie să intri şi să lupţi, în seara asta fotbalul ne-a pedepsit. O lecţie de fotbal!Trebuia să vină şi asta pentru ca noi să învăţăm multe lucruri, să analizăm şi să schimbăm lucrurile total. Dacă nu o facem, nu va fi bine. Avem de muncă, avem de pus oamenii cum trebuie Mental să fim cum trebuie, pentru că una din probleme la participarea europeană cred că a fost partea mentală , nu am fost pregătiţi şi aici am greşit

.Pauza asta este binevenită pentru Farul, trebuie să ne punem la punct cu toţii şi să revenim cei de anul trecut. Urez echipei naţionale succes, să dea Domnul ca măcar acolo să ne iasă.”.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.