Gabriela Firea, Sebastian Burduja marii perdanți! Când ambiția nemăsurată îți ruinează viitorul politic

de Florian
0 Comentariu 50 views

Gabriela Firea și Sebastian Burduja sunt mari perdanți. Ambițioși fără măsură, chiar rudimentari, cu acțiuni de politicieni de Ev Mediu au sabotat candidatura doctorului Cîrstoiu. Epoca politicienilor gen Firea și Burduja a intrat în etapa finală. Gabriela Firea a pierdut a doua oară Capitala, iar locul de la europarlamentare este un fel de ieșire la pensie din politică. Gabriela Firea nu mai contează în ecuația puterii la PSD cum nici Sebastian Burduja nu mai poate reprezenta un viitor. Gabriela Firea a fost mereu arogantă, plină de ea, cu o privire de vulpe hămesită. Burduja a avut mereu imaginea băiatului splicuit, de bani gata, băiatul lui tata (Marinel Burduja și Bancorex au făcut obiectul unui scandal la finalul anilor 90). Nu era locul lor la București, nu erau din filmul acesta.

Sincer, cine le mai dă vreo șansă la vreun post de top la următoarele alegeri, ca lider, riscă totul. Brandul Firea în această seară s-a demolat! A intrat în istorie.

Pe de altă pare, PSD și PNL, pierzând Capitala, au conservat imaginea și poziția liderilor lor, adică Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă merg pe ideea că ei conduc partidele și că nu se pun în fruntea a ceva politic doar pentru că sunt lideri de partid.

Sursa foto: Arhivă

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.