Fosta numărul 1 mondial, Serena Williams, așteaptă al doilea copil

Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, așteaptă al doilea copil

0 Comentariu 159 views

Fosta campioană de tenis și câștigătoare a 23 de Grand Slam-uri, Serena Williams, a anunțat că așteaptă al doilea copil. În vârstă de 41 de ani, sportiva și soțul ei, omul de afaceri Alexis Ohanian, au participat la balul caritabil Gala Met, unde apariția burticii proeminente a fostei jucătoare de tenis a atras atenția tuturor.

Williams a confirmat vestea pe rețelele sociale, declarând: „Am fost atât de încântată când noi trei am fost invitați la Gala Met”.

Serena Williams s-a retras din tenis în 2022. Ea s-a căsătorit cu Ohanian în 2017, iar cuplul are deja o fiică pe nume Olympia.

Alte detalii despre Serena Williams

Serena Williams este o jucătoare de tenis americană retrasă, considerată una dintre cele mai mari jucătoare din istoria sportului. Născută pe 26 septembrie 1981, în Saginaw, Michigan, a crescut în Compton, California, împreună cu sora ei, Venus Williams, care de asemenea a devenit o jucătoare de tenis de succes.

Serena și-a început cariera în tenis la vârsta de 14 ani, iar succesul ei a crescut rapid. De-a lungul carierei sale, ea a câștigat un total de 23 de titluri de Grand Slam în competițiile de simplu, fiind pe locul al doilea în lista tuturor timpurilor, după Margaret Court, care deține recordul cu 24 de titluri. Serena a ocupat poziția de numărul unu în clasamentul WTA (Asociația de Tenis Feminin) de-a lungul a 319 săptămâni și a câștigat peste 93 de milioane de dolari în premii de-a lungul carierei sale.

Pe lângă performanțele sale de simplu, Serena și sora ei Venus au format o pereche de dublu de succes, câștigând 14 titluri de Grand Slam și trei medalii de aur olimpice împreună.

În afara terenului de tenis, Serena a fost implicată în diverse activități, inclusiv designul de modă, filantropia și investițiile în startup-uri. Ea a lansat propria linie de modă, S by Serena, și a investit în numeroase companii tehnologice și de consum emergente.

În viața personală, Serena s-a căsătorit cu Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit, în 2017. Cuplul are o fiică pe nume Olympia, născută în septembrie 2017, și așteaptă acum al doilea copil, așa cum a fost anunțat recent.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.