Florin Cercel se retrage oficial din muzica / Anuntul oficial a fost facut pe TikTok

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 444 views

Florin Cercel, cunoscut interpret de manele, a făcut un anunț surpriză pe platforma TikTok, comunicând decizia sa de a se retrage din muzică. În mesajul său, el a declarat:

“Bună ziua, dragi prieteni, sunt Florin Cercel și am un anunț important pentru toți cei care apreciază muzica familiei noastre, a lui Petrică Cercel, Ionuț Cercel și a mea. În primul rând, vreau să menționez că sunt contactat frecvent pentru evenimente în 2023 și, fără a fi arogant sau pretențios, doresc să vă informez că sunt ocupat până pe 15 septembrie. De ce menționez data de 15 septembrie? Pentru că unii dintre voi probabil știți, sau ați auzit și poate nu credeți. Dar a venit timpul să vă confirm eu: pe 15 septembrie, cariera mea muzicală se va termina. De ce? După pierderea tatălui meu, Petrică Cercel, am vrut să mă retrag din muzică chiar în ziua tragediei, însă, pentru familia mea, pentru mama mea, am promis, printre lacrimi, că voi mai cânta încă doi ani, în onoarea tatălui meu și a numelui său. Și acum a venit momentul să vă fac cunoscută această decizie.”

Florin Cercel a suferit pierderea tatălui său, faimosul interpret de manele, Petrică Cercel. În ciuda tinereții sale și a sănătății bune, la doar 53 de ani, Petrică a contractat COVID-19 în timpul pandemiei. S-a infectat la un concert și a ignorat simptomele până când a fost prea târziu. Ajuns în spital, condiția sa s-a deteriorat rapid și, în cele din urmă, a decedat în vara anului 2021.

Tragedia a lovit puternic familia Cercel, care aștepta cu speranță vești bune în fața Spitalului Matei Balș. Cei trei fii ai lui, Florin, Ionuț și Amy Cercel, au fost profund afectați de pierderea tatălui lor. Florin a făcut o pauză în cariera sa muzicală, pentru a-și lua rămas bun, apoi a revenit cu melodii compuse în memoria tatălui său.

În 2020, Florin a decis să își transforme aspectul fizic și stilul de viață, slăbind peste 40 de kilograme. Acesta a devenit de nerecunoscut pentru mulți. În prezent, la concertele sale, este însoțit doar de trupa sa, nu mai este acompaniat și de fratele său mai mic, Ionuț Cercel, un alt renumit cântăreț de manele.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.