Extraction 2 – cel mai așteptat film de pe Netflix în 2023. Lansare oficială pe 16 iunie..

Extraction 2: Continuarea mult așteptată a hitului Netflix

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 692 views

Extraction 2, continuarea mult așteptată a succesului Netflix din 2020, Extraction, este programată să fie lansată pe 16 iunie pe platforma de streaming Netflix. Protagonistul Chris Hemsworth va reveni în rolul mercenarului Tyler Rake, în timp ce se confruntă cu un nou baron al drogurilor pentru a salva un alt copil răpit. Filmul va fi produs de AGBO, compania de producție a fraților Joe și Anthony Russo, și va fi distribuit de Netflix, la fel ca primul film.

Extraction original a fost lansat pe 24 aprilie 2020 și a devenit un succes imens pentru Netflix, înregistrând peste 99 de milioane de vizionări în primele patru săptămâni de la premieră. Acest succes a generat un interes considerabil pentru continuarea filmului.

Din distribuția originală, Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake, un fost membru al SASR, transformat în mercenar pentru operațiuni negre. Alături de Hemsworth, Golshifteh Farahani va juca din nou rolul lui Nik Kahn, partenerul lui Tyler, iar Adam Bessa va interpreta rolul lui Yaz Kahn, membru al echipei lui Nik. Se așteaptă ca Olga Kurylenko să revină în rolul Mia, Tinatin Dalakishvili în rolul Ketevan, Andro Jafaridze în rolul lui Sandro, iar Miriam și Marta Kovziashvili în rolul Ninei. De asemenea, Daniel Bernhardt, Tornike Gogrichiani, Levan Saginashvili și George Lasha își vor relua rolurile.

Trailerul oficial al filmului nu a fost încă lansat, însă se așteaptă să apară pe YouTube în următoarele săptămâni, probabil în jurul jumătății lunii mai 2023. Netflix a lansat deja un teaser trailer pentru film, care îl arată pe Chris Hemsworth în acțiune, luptându-se cu adversari periculoși și având flashback-uri la trauma suferită în primul film.

Povestea din Extraction 2 este așteptată să continue de unde a rămas primul film, având în vedere că finalul acestuia a lăsat soarta lui Rake incertă, în timp ce acesta se pregătea pentru următoarea misiune. Se poate anticipa că secvențele din cel de-al doilea film vor fi pline de acțiune și suspans, la fel ca primul, în care Rake a luptat cu zeci de inamici și și-a pus viața în pericol pentru a-și îndeplini misiunea.

Extraction a urmărit povestea lui Tyler Rake (interpretat de Chris Hemsworth), un mercenar de pe piața neagră angajat să-l salveze pe fiul unui lord internațional al crimei, Ovi, de la un baron rival al drogurilor. Filmul i-a arătat pe Rake și echipa sa de asasini extrem de competenți ajungând în Dhaka, Bangladesh, în încercarea de a-l găsi și salva pe Ovi. Cu toate acestea, curând se trezesc în mijlocul unei situații periculoase și haotice, în care au opțiuni limitate. Ei sunt urmăriți atât de armata lordului drogurilor rivale, cât și de poliția din Bangladesh, care sunt hotărâți să-i omoare și să-i oprească.

Pe parcursul filmului, Rake și Ovi dezvoltă o legătură strânsă care depășește scopul inițial al misiunii lor. Extraction a oferit scene de acțiune intense și palpitante, cu Rake luptând cu zeci de inamici și punându-și viața în pericol pentru a-l proteja pe Ovi. În cele din urmă, Rake reușește să-l salveze pe Ovi și să-l aducă înapoi în siguranță, dar nu fără să sufere pierderi tragice pe parcurs.

Cu soarta lui Rake încă nesigură la sfârșitul primului film, fanii așteaptă cu nerăbdare să afle cum va continua povestea în Extraction 2. Este sigur să presupunem că acest film va aduce și mai multă acțiune și suspans, cu secvențe palpitante care pun viața personajelor în pericol.

Având în vedere succesul primului film și interesul crescut pentru continuarea sa, Extraction 2 are potențialul de a fi un alt succes pentru Netflix și de a menține publicul captivat de la început până la sfârșit. Cu doar câteva luni până la lansarea oficială pe 16 iunie, fanii sunt nerăbdători să vadă cum se va desfășura povestea lui Tyler Rake în acest nou capitol al francizei.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.